Loading...

60 yötä jouluun. 3D-kortit jouluksi.

Väkertelin joulukortteja 3D-kuvista ja muista tarvikkeista. Ihan hauskoja tuli, mutta hermot eivät meinaa riittää pikkutarkkojen kuvien leikkaamiseen.

3D-korteissa on siis ideana, että isomman kuvan päälle teipataan eri korkuisilla 3D-tarrapaloilla isoimmasta pienimpään pienempiä osia alkuperäisestä kuvasta. Tällä tavoin kuva saadaan 3-ulotteiseksi, kun osa kuvasta on koholla.

3D-kortteihin saa kuva-arkkeja ostettua useimmista askarteluliikkeistä. Valikoima on hurjan laaja, joten omien taitojen ja mieltymysten mukaan voi kuvat valita. Koristeluun itse käytin tällä kertaa kultaista hilettä, ääriviivatarroja sekä harsoa.

Minulla on jonkinlainen pakkomielle revittyyn paperiin, koska käytän sitä hyvin usein korteissa ja muissa askarteluissa. Kortteihin joulun toivotukset sai hyvin esille tavalliselle paperille kirjoitettuna. Tässä alimmassa kuvassa näkyy jotenkuten se, kuinka päällekkäiset kuvat on teipattu toisiinsa.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20760844)a(2180452)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);

document.write(’

’);

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

thirteen + seven =