Loading...

Salaisten Jouluystävien paketteja

Ensimmäinen paketti kierros lähenee loppuaan. Tänään pitäisi kaikilla olla ensimmäiset paketit perillä, mutta valitettavasti näin ei kuitenkaan ole. Osan kanssa olemmekin jo olleet yhteyksissä pakettien tiimoilta ja osaan otan yhteyttä viimeistään huomenna.

Tässä on tähän mennessä kaikki minulle ilmoitetut kirjoitukset. Muistattehan laittaa saapumisilmoituksen lisäksi myös niitä linkkejä kirjoituksiin minulle sähköpostilla, kiitos.

Suvi P:n paketti

Hei jouluystäväni! Osasitpa yllättää ja ennen kaikkea ilahduttaa. Olin lähdössä aamulla töihin harmistuneena edelleen jatkuvasta flunssastani, kun huomasin oven kahvassa kangaskassin. Naapurin lapset varmaan, tuumin. Mutta sehän olikin sinulta. Ajoitus oli täydellinen, sillä onnistuit piristämään harmaata aamua. Rapistelin paketit auki työpisteelläni, malttamattomuudelleni en oikein mahtanut mitään. Siitä huolimatta, että olin tainnut kirjoittaa itsestäni melko vähän, olit osannut koota yllätyksen juuri nappiin. Tee tulee varmasti käyttöön jo tänä iltana, suklaa sitten kunhan maistan taas jotain… Kangaskassini alkavat olla sen verran reuhkoja, että uusi on enemmän kuin tarpeen. Bambutiskirättiä minulla ei vielä ole, mutta olen joskus suunnitellut hankkivani sellaisen. Myös koristelutarvikkeille on käyttöä. Ehkä meillä on yhteinen ostospaikka, lähi-Ikea, sillä tuosta kynttilän etiketistä ei voi erehtyä. Oransseja kynttilöitä onkin palanut kodissani koko syksyn. Ja villalanka saattaa sekin päätyä puikoille lähipäivinä. Enkeli-kuusenkoristeet tulevat myös tarpeeseen, sillä tämä saattaa olla ensimmäinen joulu, kun meillä on joulukuusi. Kiitos siis ihka ensimmäisistä kuusen koristuksista, ne ovat kauniita. Lämmintä syksyä sinulle lähi-jouluystäväni ja kiitos hyvästä mielestä!

Kuva: Suvi P

Virpin paketti

Sain ihanan paketin Salaiselta Jouluystävältäni! Paketissa oli kauniita Pentikin jouluaiheisia servettejä, Pentikin keraamisia sydämiä, Minna Immosen kauniisti kuvitettu muistilappulehtiö, sekä herkullista toffeeta.

Paketti oli todella mieluinen!

Kiitos, Salainen Jouluystäväni!  =)

Kuva: Virpi

Sari M:n paketti

Viime viikolla tuli pakettikortti ja innosta puhkuen porhalsin töihin mennessäni paikallisen Siwan postipisteeseen!

Millään en malttanut odottaa, että olisin avannut paketin vasta illalla, vaan siinähän se tuli avattua, autossa:) Olin kertonut pitäväni valoista ja nämä ihanuudet sieltä sitten paljastuivatkin! SJY kertoi mukana olleessa kortissa (joka tietysti jäi pois kuvasta, anteeksi SJY!), että tässä paketissa jouluista on vain punainen paperi, mutta hän toivoo näidenkin löytävän paikkansa. Taatusti!  Kotona sitten asettelin näitä sudenkorentoja hyllylle, mutta lasipurkkiin oli päädyttävä. Kissamme, Helmi, nimittäin luuli näitä uusiksi leluikseen! Mutta tässä purkissa ne ovat nyt ja antavat mukavasti valoa hämärään köökkiini. Kiitos, SJY!

Kuva: Sari M.

Karon paketti

Saapuihan se minunkin paketti ja juuri sopivasti. Salainen Jouluystäväni oli osannut koostaa aivan ihastuttavan paketin. Paketissa olleessa kortissa toivottiin luovuuden heräävän ja varmasti herääkin. Hopeinen helminauha ja jouluinen naru ovat omiaan tulevan joulun koristeiden askarteluihin. Ilmeisesti itse virkattu korikin on aivan ihana, tällaista tuikkujen säilytyspaikkaa olenkin kaivannut. Kori oli täynnä joulunpunaisia tuikkuja, joten nyt on pakko alkaa polttamaan oikein urakalla kynttilöitä. Suklaat myös piristivät iltaani. Kiitos, kiitos, kiiiiitos Salainen Jouluystäväni! Paketti oli ja on edelleen mieluinen.

Blogillisten paketit

Joulun aikaa petäjäkankaalla

Tassulinna

Kotipuro

Joulu piparkakkutalossa 

En lingvist på luffen 

Olgan puuhat 

Pitkospuut 

Pikkuinen tonttu

Joulunajan taikaa 

Memento mori

Sartza-Mamman matkassa 

Koti kuusen alla 

0

You might also like

Comments (3)

  • Anne 6 vuotta ago Reply

    oi miten kauniita paketteja!

  • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

    Ihana blogi jouluihmisille 🙂

  • Joulun Mieltä 6 vuotta ago Reply

    Ihania paketteja blogittomillekkin saapunut =)

Leave a Reply

4 × one =