Loading...

Ensimmäisen kierroksen lähes viimeiset paketit

Huomenna starttaa Salaisen Jouluystävän toinen kierros. Tähän mennessä rinki on sujunut kohtuullisen mukavasti. Yhden paketin esittely ja yksi paketti on vielä selvityksen alla. Toivoisin, että Joulunajan taikaa -blogin Tea ottaisi minuun pikimmiten yhteyttä näiden tiimoilta.

Kiitos kaikille tästä ensimmäisestä kierroksesta! Seuraavaksi alkaa viimeinen pakettikierros, jota seuraa vielä joulukorttikierros, jolloin paljastetaan kuka olikaan pakettien lähettäjä.

Hennan paketti

Pakettini oli kauniisti paketoitu ja ensimmäisen paketin sisältä löytyi vielä monta pienempää pakettia. Paketista paljastui hyväntuoksuisia Partylite-kynttilöitä, suklaata, jouluisia mausteita ja Vallilan tarraheijastimia. Kynttilöitä olen jo poltellut eteisessä, suklaasta on puolet syöty ja nuo heijastimet pääsivät heti mustien takkieni selkäpuolelle näkyvyyttä tuomaan. Kiitos Salaiselle Ystävälle oikein kivasta paketista! 🙂

Kuva: Henna

Camisauruksen paketti

Nyt on postilaatikolle päästy ja ihana paketti löytyikin:) Rakastan joulukoristeita, joten tämä askarreltava tähti on tarpeen. Ihanan kortin oli myös jouluystäväni askarrellut:) Tulin paketista hyvälle tuulelle ja on aika valmistautua jouluun!

Kuva: Camisaurus

Hannan paketti

Lähdin vapaapäivänä hakemaan pakettia postista aivan innoissani. Into ei laantunut yhtään paketin avattuani. Ihania juttuja sieltä kuoriutuikin! Ensiksi kiinnitin tietysti huomiota suklaaseen. Jostain kumman syystä en ole koskaan maistanut joulusuklaata, mutta se maistui hyvältä ja loi oikein kivan jouluisen olon! Lautasliinat odottavat vielä joulukuuta, käyttöön tulevat varmasti. Paketista paljastui myös enkelidekoteippiä, jota käytän luultavasti joulukortteihin. Samaan käyttöön saattavat joutoa myös kimaltavat lumihiutaletarrat. Ihana pieni rasia Mauri Kunnaksen joulupukilla oli täynnä glögintuoksuisia tuikkukynttilöitä, jotka jäävät odottamaan joulukuuta. Viimeisenä paketista paljastui paperia kolmiulotteisiin papereihin. Ihana paketti, ihana yllätys! Kiitos lähettäjälle 🙂 Kuva: Hanna

Kuva: Hanna

Blogillisten paketit

Tule joulu punainen…

Lehtorinteen elämää

0

You might also like

1 Comment

  • imlacking 5 vuotta ago Reply

    Itsellä oli viime vuonna Fazerin joulusuklaita levyinä, laivalta tuli ostettua pari erilaista.

Leave a Reply

5 + 11 =