Loading...

66 yötä jouluun. Terassin istutukset osa 2.

Kesä on todellakin mennyttä. Sen todistaa tämä kesäkukkaistutus. Kaikki on kuollutta ja kuihtunutta. Koria siivotessa haju paljasti, että osa kasveista oli jo homehtunut.

Tilaa luovuudelle. Tarvikkeet esiin. Saa nähdä mitä saan aikaan. Ja ennen kaikkea, kestääkö teos jouluun saakka.

Aloitin työni poistamalla vanhat kasvien rippeet ja kastelemalla rutikuivan mullan. Kauppareissulla mukaani tarttui kaksi Callunaa, joten ainakin toinen pääsee tuomaan väriä koriin.

Itselläni on ristiriitainen suhtautuminen nimenomaan Callunoihin. Mielestäni ne ovat ihan kauniita, mutta silti ne ovat jollain tapaa omissa silmissäni teollisen näköisiä. En tiedä mistä tämä johtuu. Kanervat sen sijaan ovat aina miellyttäneet silmääni.

 Callunan ympärille sommittelin metsästä mukaani ottamilla tarvikkeilla oman pienen metsäni. Olen kotoisin maalta, joten kaupungissa asuessani haluan usein tuoda ympärilleni osan luontoa. Tällä kertaa rakensin oman pienoismalli metsäni terassin nurkkaan. Näin jälkeenpäin ajateltuna, voisin lisätä koriin vielä kiven. Ja lähempänä joulua tontun istumaan sille kivelle….

callunat, katajanoksat ja sammal. Jouluinen asetelma

Olin varannut näihin istutuksiin paljon enemmän materiaalia kuin mitä käytin, joten terassin nurkassa tyhjillään ollut ruukku sai myös täytettä.

sammal koristeet. jouluinen asetelma
0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

11 + ten =