Loading...

52 yötä jouluun. Joulukalenterin metsästys.

Tämän vuoden joulukalenterin metsästys alkoi nyt. Minä pidän nimenomaan perinteisistä joulukalentereista, mutta niiden löytäminen on hieman haastavampaa kuin suklaakalentereiden löytäminen. Kaupat ovat täynnä erilaisia karkkikalentereita ja lelukalentereita. Tiedän, että tulen ostamaan Fazerin joulukalenterin itselleni tänäkin jouluna, joten turha minun on ihmetellä niiden menekkiä.

Joulukalenterien hinnat ovat mielestäni nousseet yllättävän paljon siitä ajasta kun olin itse lapsi. Se perinteinen joulukalenteri suklaalla ei paljoa maksa, mutta nykyiset erikoiskalenterit voivat maksaa 30 euroa. Nämä kalleimmat ovat lelukalentereita, mutta löytyy karkkikalentereistakin lähes 20 euron hintaisiakin.

Minun tavoitteenani on löytää perinteinen joulukalenteri eli kalenteri, jonka luukuista paljastuu vain kuvia. Järkytys oli kuitenkin suuri ensimmäisen kaupan kohdalla. Näiden kalenterien hinnat vaihtelivat 10 eurosta 22 euroon! Tämän vuoksi olen yleensä ostanut kalenterini joulukuun puolella, koska niistä saa silloin hyvtä aleprosentit. Seuraava etsintä paikka oli ebay. Sieltä löytyi kalentereita jo ihan kohtuulliseen hintaa, vaikka hinnat kipusivat niissäkin aika korkealle postimaksujen vuoksi. Parhaimmillaan yhden kalenterin postituksesta olisi saanut maksaa n. 17 euroa.

var uri = ‘http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19551326)a(2180452)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);

document.write(‘

‘);

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

15 − 5 =