Loading...

Kohti joulua

Blogi alkaa heräilemään aivan tosissaan kohti joulua. Ulkoasu tulee syksyn mittaan hieman päivittymään, suurimmat muutokset toteutin jo tänään.

Sisällön suunnittelun aloitan piakkoin, joten nyt jos koskaan ovat ideat ja toiveet tervetulleita!

0

You might also like

Comments (2)

  • imlacking 7 vuotta ago Reply

    Ihanan värinen tuo banneri vaikka keltainen ei jouluinen väri olekaan. Paitsi, että mulla menee ainakin niin että joka vuosi tykkään jouluisin eri väreistä. Joten miksei keltainenkin voisi olla joskus joulun väri :D. Itsellä on tällä hetkellä aika tumma sivupohja eikä myöskään kovin jouluinen, mutta jos sitä tässä keksisi vielä jotain kivaa. Ja mustakin voi olla joulun väri, varsinkin jos sitä yhdistelee muiden värien kanssa.

    Mä kävin tänään kirpparilla ja ostelin erilaisia joulujuttuja, oon nyt viikon aikana käynyt kahdesti ja löytänyt molemmilla kerroilla mielenkiintoisia juttuja.

  • Karo 7 vuotta ago Reply

    Aika jännä muuten tuo miten ihmiset kokevat eri värit. Tai siis, mikä on kenestäkin jouluinen väri ja mikä ei. 🙂 Itse pidän keltaista (ja kultaista) jouluisena värinä. Myös perinteiset punainen, valkoinen ja vihreä ovat jouluvärejä. Silti nämä värit ovat myös kesän, syksyn ja myös kevään värejä. Ehkä kyse on omalla kohdallani värieneri vivahteista? 🙂

Leave a Reply

four × 3 =