Loading...

Sammalkartio

Aikaisemmin esittelin tekemiäni sammalpalloja, jotka ovat päässeet talitinttien suosioon. Ylijääneistä sammalista rakensin sammalkarion tai sammalkuusen, miten kukakin tuon asian tulkitsee. Lopputulos on kieltämättä hieman kuusimainen.

Ensimmäiseksi taittelin kanaverkosta kartion ja asettelin sen haluaamani ruukkuun eli tässä tapauksessa koriin. Tämän jälkeen aloin lisäilemään sammalta kehikon ympärille ylhäältä alaspäin. Kiinnitykseen käytin rautalankaa.

Suosittelen käyttämään tähän jotain matalakasvuista sammalta. Itse käytin pitkäkasvuista ja sen käsitteleminen ja asetteleminen oli haastavaa. Matalakasvuisella sammalella saa aikaan huomattavasti siistimmän lopputuloksen.

Lisäksi itselläni loppui sammal kesken… (totta kai kun rupeaa rippeistä askartelemaan.) Täytin aukot kuusenoksilla. Kartion voi tehdä myös kokonaan kuusesta.

 Tänne blogiin onkin ilmestynyt useita uusia lukijoita ja vanhatkaan lukijat eivät ole kaikonneet. Ihanaa! Tervetuloa! Tämän innoittamani päätinkin järjestää pientä arvontaa marraskuun aikana… Siitä sitten tarkemmin lähempänä.

0

You might also like

1 Comment

Leave a Reply

1 + 19 =