Loading...

Boozt.comin ihanuuksia jouluun

Sisältää mainoslinkkejä

Selailin Boozt.comia joulua silmällä pitäen ja löysin vaikka mitä ihanaa. Aluksi ajattelin tehdä vain yhden kollaasin rennosta joulun vietosta, mutta valikoimissa oli kuitenkin niin paljon kaikkea upeaa, että ajattelin esitellä teille hieman muutakin. 

Ensimmäiseen kuvakollaasiin keräsin mekkoja pikkujouluja silmällä pitäen. Osa mekoista sopii mielestäni sekä arkeen että juhlaan, joten niitä ei tarvitse hankkia pelkkiä juhlia silmällä pitäen. Yhdistelemällä korujen ja sukkahousujen kanssa asu on juhlava. Asustevalinnoilla voi siis arkisemmastakin mekosta saada juhlavan. Oma pikkujoulumekko suosikkini on ehkä numero 1 tai 3. Valitsisin ehkä molemmat…

Kenkiä ja laukkuja puolestaan ei ole koskaan naisilla liikaa, joten niiden ihailulle löytyy minulta aina aikaa. Kultaisissa korkokengissä on sitä jotain!

Lasten vaatteistakin löytyi kaikkea valtavan suloista ja ihanaa. Kuvaan keräsin tällä kertaa hieman jouluisempia tai joulunpyhiin sopivia vaihtoehtoja.

Viimeisessä kuvakollaasissa teemana on joulun parhaimmat asuvalinnat naiselle. Rentoa ja lämmintä. Näissä vaatteissa kelpaa köllötellä ja nauttia joulusta sekä sen tunnelmasta.

1. Dixie / 2. Tamaris / 3. Nome
4. Ganni / 5. China Girl / 6. Guess / 7. Adax
1. Ecco / 2. MeToo / 3. Mini A Ture / 4. Green Comfort
1. Esprit / 2. Femilet / 3. Ichi / 4. Vero Moda / 5. Desigual / 6. Maya
0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

2 × two =