Loading...

Kirjoja joulun odotukseen

Joulusta on paljon kirjoja. Suurin osa on varmastikin suunnattu lapsille ja lapsenmielisille, mutta on joukossa myös ihan aikuisillekin suunnattuja teoksia. Minun jouluhöperyyteeni varmasti yhtenä osatekijänä on lapsuudessa luetut kirjat. Esimerkiksi Mintun joulukirja on edelleen tuoreessa muistissa ja kirja, jossa joulukuusta koristeltiin kaikkien sattumusten jälkeen jopa munkeilla, saa joulutunnelman edelleen pintaan. Vaikuttavin kirja on kuitenkin ollut Suuri Tonttukirja. Kyseinen kirja on ollut myynnissä vielä lähivuosinakin eli kyseessä on varsin ajaton ja kiinnostava teos.

 tästä kirjaan

Näköispainos joulutarinoiden klassikosta, saiturin joulusta. Minulle kyseinen tarina on hyvinkin tuttu, mutta suorastaa hävettää tunnustaa, etten itse kirjaa ole lukenut koskaan. Jokohan tänä jouluna olisi sen aika?

tästä kirjaan

Laulukirja joululauluja täynnä kera cd:n. Minä, joka rakastan musiikkia ja joulua ja joululauluja olen aivan myyty. Yllätyin myös siitä, että tässä kirjassa on mukana myös joitain uudempiakin joululauluja niiden perinteisten lisäksi.

tästä kirjaan

Joulun ihanat askareet. Kirja lupaa olevan kierrätyshenkinen, joten minä kiinnostuin. Pelkkä kansikuva sai minut jo ideoimaan… Hih, joko arvaatte mitä aion tehdä vielä ennen joulua? 🙂

tästä kirjaan

Tonttuja, tonttuja. Tämä voi olla mielenkiintoinen kirja. Minulla on ollut lapsena aivan ihana tontut -kirja, mutta tämä tuskin on se sama. Ehkä hieman samanlainen. Kirja lupaa tiivistä tietoa tonttujen lajista!

var uri = ‘http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(21214184)a(2180452)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);

document.write(‘

‘);

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

2 × two =