Loading...

Sisustus haaveita

Minulla on ihan hirmuinen sisustusvimma päällä. Nyt pitäisi saada kaikkea kivaa kotiin. Todellinen tarve olisi uudelle viltille, johon voisi sohvalla kääriytyä kylminä pakkaspäivinä. Haluaisin myös uusia koristetyynyjä raikastamaan oman harmaan sohvani ilmettä… Ja joku lampaantaljan tyylinen pehmeä ihanuus tekisi sohvasta täydellisen.

Ikunalle puolestaan haluaisin roikkumaan muutaman lasipallon. Ehkä mieluiten sellaisen lasipallon, jossa on tuikulle paikka, vaikka toisaalta, minulla on jo aivan liikaa kynttilöitä ja tuikkukippoja. Vai voiko niitä edes olla koskaan liikaa?

Ihastuin noihin poro kuumajuomalaseihin. Ne ovat niin ihanan talvisen näköisiä, että niistä olisi ihana hörppiä kuumaa glögiä. Ja glögiä varten tarvitsisin tuollaisen glögikannun, jossa on lämmitin. En edes tiennyt, että glögikannun lämmittimiä on edes olemassa. Aika tyylikästä.
Mutta ennen sisustushoppailuja täytenee ensin siivota kotia. Kyllähän siisti koti on sisustustrendi numero yksi.
Oletteko muuten huomanneet, että tämän blogin liikkeitä voi seurata Facebookin lisäksi myös WeHeartIt -palvelussa ja Instagramissa? WeHearItissa voi seurailla jouluisia tunnelmakuvia ja instagramiin yritän ahkerasti kuvailla kaikenlaisia jouluisia juttuja mitä vastaan tulee…
0

You might also like

Comments (2)

  • Pakettinaru 7 vuotta ago Reply

    Nuo lasit on kyllä aika houkuttelevat!

    Karo 7 vuotta ago Reply

    Niin on… Ne ovat niin talvisen ja kylmän näköiset, että ne huutavat oikein kuumaa juomaa.

Leave a Reply

fourteen + eleven =