Loading...

Toinen paketti Salaiselta Jouluystävältä

Tänään saapui Salaisen Jouluystäväni lähettämä toinen paketti. Paketti piristi sateista päivää todella ihanasti. Paketti oli täynnä kaikkea ihanaa ja jouluista juttua, etten edes muista kerralla kaikkea. Joko olen huono muistinen tai sitten tavaraa oli oikeasti paljon. 😀 Oli miten oli, niin paketti ainakin on aivan ihana ja se toi jouluisen tunnelman entistä vahvemmin sydämeen. Kuvat kertonee paketista kaiken oleellisimman, ja sen mitä ne eivät kerro, yritän kirjoittaa seuraavaksi auki.

Tässä paketti kokonaisuudessaan eli sieltä löytyi aivan ihania tarroja, piparkakkumuotti, servettejä, mausteita,  joulukalenterikortti, lahjanauhoja ja lämpimän joulumielen resepti.

Lahjanauhoja oli paketissa kolmea erilaista. Minun olikin tarkoitus hankkia kankaisia lahjanauhoja täksi jouluksi lisää, mutta nyt ei tarvitse stressata siitä enää. Ja toinenkin stressin aihe katosi paketin myötä, nimittäin juuri viikonloppuna ihailin kyseistä Pikku Myy –muottia kaupoilla, mutta päätin ostaa sen vasta lähempänä joulua.  Onneksi niin. Pikku Myy on muuten minun lemppari muumihahmo!

Paketissa oli myös piparkakkumausettta ja inkivääriä. Mistähän jouluystäni tiesikään, että käytin eilen kaikki edellisvuotiset piparkakkumausteet? Ja inkivääriä en edes kaapistani löytänyt eilen, vaikka etsinkin. Nyt voin tehdä lähempänä joulua lisää pipareita.

Lämpimän joulumielen reseptin pistän tarkasti talteen ja aina kun joulumieli uhkaa kadota, valmista reseptin mukaan joulumieltä lisää. Tämä on aivan ihana resepti, sen parempaa joulureseptiä ei varmastikaan ole olemassa…

Ja nämä ihanat tarrat! Mauri Kunnaksen kuvitukset ovat minun ykkössuosikkeja. On ne vaan ihania. Lisäksi paketissa oli ihanan jouluisia servettejä. Näitäkin olen jo kerennyt ihailemaan kaupassa tuumaillen, että jospa sitten lähempänä joulua. 

Eikä paketti vielä siihen loppunut, vaan löytyi paketista vielä joulukalenterikortti tervehdyksin. Ja tämäkin on niin kaunis, että pääsee ihan kunnia paikalle odottamaan ensimmäisen luukun avausta.

Suuret kiitokset Salaiselle Jouluystävälleni! Näistä todellakin on apua joulun valmistelussa. Minun Jouluystäväni taitaa olla ihan oikea joulutonttu, kun on osannut näin täydellisen ja tarpeellisen paketin koota. 🙂

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

two × five =