Loading...

Uudet valot joulukuuseen

Täytyy hehkuttaa, että nyt minä tein löydön! Olen 6 vuotta etsinyt joulukuuseen valosarjaa, jossa on pienet polttimot ja kynttilätkin on kohtuullisen ohuet. Lisäksi vaatimuksena on ollut, että kynttiläosassa pitäisi olla mallinnettuna steariinin valuminen. Olen siis etsinyt samanlaisia joulukuusenvaloja kuin mitkä ovat lapsuuden kodissani. Ja nyt minä ne löysin.

Jouduin kuitenkin käymään kohtuullisen pitkän kamppailun itseni kanssa siitä, tarvitsenko juuri nämä joulukuusen valot kun edellisetkin ovat oikein hyvässä kunnossa. Järki käski jättämään valot kaupan hyllylle, mutta tunne pakotti ottamaan paketin matkaan. Olenhan minä kuitenkin etsinyt näitä kyseisiä valoja jo todella pitkään.

Nyt täytyy enää odotella sitä joulukuusta ja sen sisälle tuomista.

0

You might also like

Comments (3)

 • Henna 7 vuotta ago Reply

  Hei, olet löytänyt juuri sellaiset kynttilät, mitä minäkin olen etsiskellyt. Onkohan noissa millainen kynttiläväli tai johdon pituus? Ja onko se sellainen ympyrämalli, eli pitääkö palata loppupäässä kynttilöiden kanssa lähelle pistorasiaa? Olisin kiitollinen vastauksista! Pitää vaan itsekin sitten metsästää ne jostain kaupasta, jos ovat passelit… =)

  Karo 7 vuotta ago Reply

  Heippa, nuo kynttilät ovat ympyrämallia ja johdon pituus ja kynttiläväli on mielestäni hyvin tavanomainen. Hieman hentoista tekoa nuo kyseiset kynttilät olivat, mutta eihän niitä olekaan tarkoitus jatkuvasti rassata 😀 Hyvin ovat itsellä ainakin toimineet.

  Itse ostin kyseiset kynttilät minimanista, joten jos paikkakunnallasi on kyseinen marketti, niin kannattanee sieltä lähteä ensimmäisenä etsimään 🙂

  Henna 7 vuotta ago Reply

  Kiitos!!

Leave a Reply

12 − twelve =