Loading...

Joulu myös eläimille

Joulu kuuluu myös mielestäni eläimille. Minulla on ollut tapana hankkia joululahja myös omalle kissalleni, joten tänäkin vuonna hankinnassa on jotain piristystä kissan arkeen. Olen jo pitkään havitellut kissalleni patteripetiä, joten se voisi olla yksi mahdollinen lahja kissalle. Toisaalta, ostin kesällä kissalleni leikkiradan, johon saisi ostettua lisäosana tuollaisen hieromakeskuksen. Ainakin lelurata on ollut ahkerassa käytössä, joten hieromakeskuskin voisi olla kissan mieleen.

Lintujakin ajattelin tänä jouluna muistaa. Kaupungissa lintujen ruokkiminen on hieman hankalaa, mutta jouluksi olen menossa maalle vanhempieni luokse, jossa lintuja on lintulaudalla jatkuvasti ruokailemassa. Eli ostoslistalleni menee myös linnunruuat.

Muistatko sinä lemmikkiäsi jouluna? Hyvää ruokaa vai jotain luksusta?  P.S. Zooplussalla on joulukalenteri, jossa on päivittäin vaihtuva kaupan päällinen tai alennuskoodi…

var uri = ‘http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19917212)a(2180452)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);

document.write(‘

‘);

0

You might also like

Comments (6)

 • Miss Christ'Annabell 7 vuotta ago Reply

  Kyllä minulla on tapana meidän perheen kissoja muistaa. Vanhalle herralle neulon pukin pakettiin villapaidan ja nuorempi saa ainakin tennaritossut 😀 Kiitos antamistasi vinkeistä, varsinkin Se hieromakeskus alkoi kiinnostaa. 🙂 Meillä ei nuorelle kisulle voi oikein mitään herkkuja ostella kun on vatsaltaan niin herkkä. Joulukalenterin herkutkin jouduin lopettamaan kun niistä meni pojun vatsa sekaisin. :/

  Karo 7 vuotta ago Reply

  Oi, ihana idea tuollainen villapaita. Meilläkin kissa on turhan herkkävatsainen ja ronkeli. Suurin osa herkuista ei ole neidin mielestä edes millään tapaa syötäviä. Ainoastaan pakastekuivatut kananpalaset kelpaavat. Meidän neiti on myös hieman ronkeli lelujenkin suhteen eli normaalisti pallot yms. eivät kelpaa, vaan parhaita leluja ovat ne, joilla joku häntä leikittää. Yksin leikkiminen ei hänen mielestään ole ollenkaan hauskaa 😀 Tuo leikkirata kuitenkin on ollut mieleinen ja siksi uskoisin hieromakeskuksenkin hänelle kelpaavan.

 • Entisenä kissanomistajana muistan, että kissalle oli paljon hankalampi hankkia mieluista lahjaa kuin koiralle. Ja loppujen lopuksi siinä kävi niin, että koiran lahjat kiinnosti enemmän ja koiran herkut oli paljon parempia;)
  Tänä jouluna koiramme saa jotakin herkkua ja kenties uuden lelun.

  Karo 7 vuotta ago Reply

  Juu, kissat on kieltämättä hieman oikukkaampia kuin koirat. Teidän koira on varmasti iloinen herkuistaan 🙂

 • Pakettinaru 7 vuotta ago Reply

  Ahhaha, aivan loistava tuo patteripeti, joku henkisesti kissa on keksinyt tuollaisenkin. 😀 Varmaan unelma jokaiselle kissalle, jolla ei ole kotona mitään lämmintä uuninpankkoa.
  Kyllä eläimet saa aina vähintään jotain, esimerkiksi koiralle luu ja huonot kohdat kinkusta ja kissalle hyvää sapuskaa, ehkä kermaa. Kissat yleensä on onnellisia jo joulukuusestakin!

  Karo 7 vuotta ago Reply

  Patteripeti on kyllä niin mahtava keksintö, että toivoisin jopa itselleni sellaista, jos kokoja olisi riittämiin 😀 Oma kissa rakastaa saunomista, joten tuo olisi sille varmasti ihan omiaan. Kissat tyytyvät monesti paljon vähempään kuin voisi kuvitella eli juurikin tuohon joulukuuseen. Koirat varmasti rakastavat sitä hetkeä kun saa omat palansa kinkusta. 🙂

Leave a Reply

five × 1 =