Loading...

Salaisen jouluystävän 3. paketti

Joulusiivouksen keskeytti tänään sopivasti Salaisen jouluystäväni kolmas ja viimeinen paketti. Joulusiivous on nyt valmis ja se sujui muuten harvinaisen kivuttomasti. Tuli siivottua jopa enemmän kuin olin suunnitellut.

Kiitos taas kerran Salaiselle jouluystävälleni, Ninskulle! Aivan ihanan paketin lähetit minulle taas kerran. Paketti saapui todella ihanassa paketissa ja sisältä paljastui kaksi pientä joulupakettia ja kortti.

Ensimmäisestä paketista löytyi herkkuja. Nam nam. Onneksi suklaalevy oli pieni, joten ei tule syötyä liikaa herkkuja näin ennen joulua. Olen kovasti yrittänyt pidättäytyä herkkujen syönnistä, jottei paino nousisi näin ennen joulua. Jouluna ei ole niinkään väliä, silloin aion nauttia hyvästä ruuasta ja herkuista. Ja vieläpä eirttäin hyvällä omalla tunnolla. Katsellaan sitä painon pudottamista sitten uudemman vuoden puolella….

Toisesta paketista paljastui ihanat Arabian Tuike minimukit. Olen näitä ihaillut kaupassa, mutten ole raaskinut ostaa. Todella mahtava valinta salaiselta ystävältäni! Mies keksi näille jo ihan oman käyttö tarkoituksen… Hänkin oli ihan innoissaa, että onpa hauskat pienet jouluiset snapsilasit. 😀 Enpä taida antaa näitä siihen käyttöön…

Kiitos, kiitos, kiitos! Aivan valtavan ihanaa joulua jouluystävälleni, Ninskulle. Olen onnellinen kun sain sinut ystäväkseni. 🙂

0

You might also like

1 Comment

  • Anonyymi 7 vuotta ago Reply

    Mukava että piditte paketista, snapsilaseilta ne minunkin silmääni näyttää! 🙂 -Ninsku

Leave a Reply

twenty − eleven =