Loading...

Jouluttaa vaikka vielä ei ole edes syyskuu

Voi apua! Te ette voi arvata kuinka paljon minua jo jouluttaa. Onneksi on joulublogit. Facebookin puolella varovasti jo kyselin, joko jollakulla muullakin on joulu pyörinyt mielessä. Ja huh, en ollut ainoa. Minun piti aloittaa tämä blogin päivittäminen vasta parin viikon päästä, mutta en voinut enää hillitä itseäni.

Ensimmäiset jouluostokset tein jo heinäkuun alennusmyynneistä, kesäkuussa ihailin joulukoristeita ja viimeiset pari viikkoa olen tehnyt yksiä jos toisia jouluhankintoja. Sen verta joudun selittelemään kesäkuun touhujani, etten ihan varta vasten joulukoristeita kaivanut esille ihailtavaksi.

Viimeisimmän päivityksen jälkeen elämässäni on tapahtunut kaikenlaista. Kesäkuussa sain maisterin paperit ja aloittelin uudessa työpaikassa ja sitä ennen tuli muutettua rivarikolmioon asumaan. Muuttotouhujen keskellä joulukoristeetkin tulivat vastaan, joten tästä johtuen oman kesäni keskelle tuli myös ripaus joulua koristeiden muodossa.

Toivottavasti joulukoristeita ei hukkunut muutossa… Tai no, toisaalta jos kaikki olisi hukkunut, voisi ihan hyvällä omalla tunnolla tehdä hieman uusia joulukoristehankintoja.

Keittiön ikkunasta on ihanat maisemat. Syksyä odotellessa….

Tietääkö kukaan mitä kuuluu Salaiselle jouluystävälle? Luin Joulureen Facebook-sivuilta, ettei sieltä puolen ainakaan olisi lahjarinkiä järjestymässä. Onko kukaan muu järjestämässä?

Minä niin tykkäsin lahjaringistä! Pitääköhän tässä itse alkaa järjestämään rinkiä, että saadaan pidettyä perinteitä yllä?

0

You might also like

1 Comment

  • PAKETTINARU 6 vuotta ago Reply

    Oiiii, mä oon silloin tällöin käynyt täällä kurkkimassa, mutta nyt en hetkeen ja mitä täällä onkaan, uusia postauksia vaikka kuinka monta! Taidanpa lueskella läpi (lempijoulublogini….) 😀

Leave a Reply

fourteen + nine =