Loading...

100 yötä jouluun

Salaisen Jouluystävän ilmoittautumisaika on päättynyt ja sopivasti öitäkin jouluun on enää 100 jäljellä. Kaikki ilmoittautuneet on nyt lisätty osallistujat listaan. Ilmoittautumisia tuli lopulta enemmän kuin 60, jonka olin asettanut ylärajaksi. Minun joulufiilikseni ei kuitenkaan antanut jättää ilmoittautumisajan puitteissa tulleita ilmoittautumisia huomiotta, joten kaikki viimeistään 14.9. ilmoittautumisensa jättäneet ovat päässeet mukaan. Kaiken kaikkiaan mukaan lähti 66 Salaista Jouluystävää.

Huomisesta alkaen alan postittelemaan tietoja Salaisista Jouluystävistä. Koska meitä on mukana aivan mielettömän huikea ja suuri joukko, en valitettavasti kaikille kerkeä tietoa saamaan vielä huomenna. Jokaisella pitäisi kuitenkin olla tieto omasta Salaisesta Jouluystävästä viimeistään viikon päästä.

0

You might also like

Comments (3)

  • mustakissa 6 vuotta ago Reply

    Kivaa tulossa! Jänskätään nyt sitten paria ja pian päästään tosi toimiin:)

  • Uusi joulubloggari ilmoittautuu mukaan jouluiseen maailmaan! 🙂 Ihanat sivut sinulla, pääsitkin heti blogi lukulistalle. Harmi kun "heräilin" vähän liian myöhässä "salaiseen jouluystävään", mutta ei voi mitään. Täytyy jäädä odottelemaan kuvia teidän paketeistanne 🙂 Tervetuloa kurkistelemaan blogiini…

  • Riitta 6 vuotta ago Reply

    Ihan tässä jänskittää ♥

Leave a Reply

eight − eight =