Loading...

Ensimmäinen erä Salaisten Jouluystävien paketteja

Ensimmäiset Salaiset Jouluystävät ovat jo saaneet pakettinsa perille. Ihanaa. Ensimmäinen kierroshan on monesti hieman ystävän maun tutkimista, joten näistä pakettien esittelyistä saa varmasti paljon vinkkejä siitä onnistuiko ensimmäisen paketin valinnat vai pitäisikö jotain muuttaa seuraavaan pakettiin. Toki vastaanottajankin kannattaa muistaa kiitollisuus. Lahjojen keksiminen on joskus todella haastavaa tutuillekin ihmisille, saati sitten vielä täysin tuntemattomalle… 🙂

Oma neuvoni on ettei paketin kanssa voi kovin pahasti mennä metsään jos muistaa pysytellä jollain tapaa jouluteemassa. Kyseessä on kuitenkin Salainen Jouluystävä eikä Salainen paketinlähettäjä. Lisäksi me kaikki rinkiläiset olemme todennäköisesti tavalla tai toisella hieman jouluhöpsöjä. 🙂

Viljamin paketti

Ensimmäisestä paketista löytyi kanelia, joitakin lappuja (luultavasti

pakettikortteja), kynttilöitä, kulkusia, lehtiö jossa on tarvikkeita

korttiaskarteluun, skräppäilyyn ja koristeluun. Kiitos salaiselle

jouluystävälle mieluisesta paketista! 🙂 

Kuva: Viljami

Sallan paketti

Ilahduin kovasti tullessani kotiin pitkältä kauppareissulta, kun huomasin eteisen lattialla jouluisen paketin! Paketista paljastui Disneyn Topi ja Tessu -elokuva. Disney-fanille sopiva lahja! Harmi vain, että olen jo vuosia kerännyt Disney-DVD:itä, joten tämäkin löytyi jo ennestään hyllystäni. Elokuva löytänee kuitenkin lopulta paikkansa esimerkiksi kummipojan luota, ja hyvä niin :). Jäin kaipaamaan jonkinlaista kirjettä, korttia tai muuta vastaavaa, joka olisi tullut lahjan mukana. Kenties kiire on yllättänyt lähettäjän?

Kuva: Salla

Sontun paketti

Kiitos Ystäväiseni ihanasta paketista. Tosin unohdin mainita etten ole teen juoja 🙁 ! Lapsukaisen pakettikin oli aivan ihana ja vaikka ne olikin pikkuisen tiukat niin ollaan niitä ihasteltu silti 🙂 ! Valot odottaa että saamme ostettua lisää pattereita! Eli paketissa led valot, herkkuja, pussi teetä ja teepallo siivilä (vai mikäs se nyt nimeltään sitten olikaan) niin ja tyttökin sai oman pakettinsa. Paketti sisälsi itse tehdyt lapaset.

Kuva: Päivikki

Tilulilun paketti

Lämmin kiitos salaiselle jouluystävälle ensimmäisestä paketista! Paketista paljastui tarpeistoa jouluun virittäytymiseksi, kaikesta olen todella iloinen ja kiitollinen. Mausteet luovat joulun tuoksun keittiöön. Paketin sisältö inspiroi minua aloittamaan jouluisen leipomisen jo nyt! Taidan tehdä ensiksi kuppikakkuja, vai säästäisinkö kuitenkin nuo suloiset vuoat piparkakku-ukkoineen jouluksi…?

Kuva: Tilulilu

Blogilliset paketin saaneet:

Joulun Mieltä

0

You might also like

Comments (10)

 • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

  Viljamin pari: Kysymyksiin vastauksia? 😉
  Ihania paketteja jo saapunut ***

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Olen samaa mieltä, että ihania paketteja on jo saapunut perille ja lisää saapuu jatkuvasti. Tämä helpottaa kyllä ainakin omaa joulun odottamista.

  Anteeksi, mutta minulle jäi hieman epäselväksi, mitä tarkoitat tällä: "Viljamin pari: Kysymyksiin vastauksia? ;)" Haluaisitko tarkentaa hieman, ettei tule väärin käsityksiä? Viittaatko kenties siihen, että Viljamin tulisi esitellä saamaansa pakettia tarkemmin vai pitäisikö Viljamin parin vastata joihin kysymyksiin, joista minä en tiedä mitään? Uteliaana täällä kyselen. 🙂

 • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

  Siis kirjoitin Viljamille korttiin pari kysymystä

  T:Viljamin pari 😉

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Tämä selventää asiaa 😀 Haluatko, että laitan Viljamille sähköpostia ja kysyn vastauksia laittamiisi kysymyksiin?

  Anonyymi 6 vuotta ago Reply

  Kyllä kiitos.

 • Joulun Mieltä 6 vuotta ago Reply

  Ihania paketteja saapunut jo =)

 • Kipa-78 6 vuotta ago Reply

  en tiennyt et jokaiseen pakettiin pitää joku kortti tai kirje laittaa ymmärsin että sitten viimeiseen vasta ja viimeiseen aion kortin laittaa joulukortin muodossa.

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Sääntöjen mukaan pakettiin ei tarvitse laittaa korttia tai kirjettä. Viimeisen paketin myötä saa paljastaa oman henkilöllisyytensä ja senkin saa tehdä omalla tavallaan. 🙂

  Kipa-78 6 vuotta ago Reply

  näin ymmärsinkin mut ku tuli moitetta 🙁

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Harmi jos koit tuon moitteeksi. Ehkä itse miellän sen, että jää kaipaamaan kirjettä ennemminkin toiveeksi kirjeestä, enkä niinkään moitteeksi sen puuttumiseksi. 🙂 Näissä pakettipostauksissa saa esittää toiveita pakettien suhteen ja sinun parisi toivoi nyt tällä kertaa jonkinlaista kirjettä tai muuta sellaista.

  Mutta tosiaan kirje tai kortti ei ole pakollinen missään vaiheessa, mutta ei sitä myöskään ole kielletty. Moni laittaa paketin mukana pienen kirjeen, jossa esimerkiksi kertoo hieman paketista. Tämä ei ole ollenkaan hassumpi tapa ja samalla voi osoittaa ajatelleensa paketin saajaa sekä nähneensä vaivaa paketin koostamiseen. Kirjeessä voi kertoa vaikka miksi päätyi juuri tähän lahjaan tai mitä haluaa lahjalla viestittää. Tällaiset tarinat ovat oikein mielenkiintoisia ja ihania. Jokainen kuitenkin saa toteuttaa paketin omalla tyylillään ja tavallaan, kunhan muistaa ne perussäännöt eli paketin hinta 10 euroa + postikulut sekä mielellään jouluteemassa pysyminen.

Leave a Reply

twenty + ten =