Loading...

Salaiset Jouluystävät on jaettu

Perjantaina lähti viimeisetkin sähköpostit, joissa ilmoitin kaikille osallistujille heidän oman Salaisen Jouluystävän. Muutama tovihan näitä viestejä laittaessa meni, mutta on se sen arvoistakin. Pääsin jopa leikkimään salapoliisia, kun joistakin ilmoittautumisista oli unohtunut postinumero ja postitoimipaikka. Onneksi tällaiset tiedot saa nopeasti ja helposti selville.

Huomenna alkaa ensimmäinen pakettikierros ja ensimmäisten pakettejen on oltava perillä viimeistään 19.10. Muistuttaisin vielä muutamista seikoista ennen pakettejen lähettämistä. Ensinnäkin muistattehan pitää oman henkilöllisyytenne salassa kahden ensimmäisen paketin ajan. Tarkoituksena on paljastaa paketin lähettäjä vasta viimeisessä paketissa.

Toisekseen, kun vastaanotat paketin ilmoita siitä minulle pikimmiten. Näin voin varmistaa, että paketit saapuvat ajoissa perille ja sääntöjän noudatetaan. Paketteja lähettäessä olkaa myös tarkkoja osoitteiden kanssa etteivät paketit joudu hukun teille.

Kolmantena tärkeänä asianan on paketin esittely. Tee saamastasi paketista esittely mahdollisimman pian, viimeistään viikon päästä paketin vastaanottamisesta. Esittelyn pitää sisältää ainakin yksi kuva paketista ja useampi rivi/lause tekstiä. Voit kertoa esimerkiksi mitä paketissa oli, mitä pidit paketista, tuliko paketissa olleet tuotteet/tavarat/esineet/jutut käyttöön jne.

Tehdään tästä Salaisesta Jouluystävästä ihana ja miellyttävä kokemus kaikille!

0

You might also like

Comments (2)

  • Miru 6 vuotta ago Reply

    Voi himpula, nyt kyllä harmittaa etten ehtinyt mukaan – mutta jos sitten ensi vuonna 🙂

  • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

    Voi vitsi, mäkin eksyin näille sivuille vasta nyt. Olisi ollut kiva osallistua.

Leave a Reply

nine + five =