Loading...

Jouluisia kirjoja alessa

Huomasin juuri, että Suomalaisessa kirjakaupassa oli alkanut ale, joka kestää 19.10. saakka. Alekirjojen joukossa oli muutamia erittäin jouluisia teoksi, joten jos nämä joltakulta puuttuu, niin nyt on hyvä aika hankkia ne.

http://clk.tradedoubler.com/click?p(235021)a(2180452)g(21156340)url(https://www.suomalainen.com/tietokirjat/talous-yhteiskunta/joulun-ihanat-askareet-sku-p9789518835021)

Joulun ihanat askareet vaikuttaa ihastuttavalta kirjalta, josta saa varmasti paljon vinkkejä jouluun. Kansikuvassa olevat sydämet ovat olleet itselläni askartelun alla jo muutaman vuoden… Saa nähdä valmistuisiko ne tänä vuonna.

http://clk.tradedoubler.com/click?p(235021)a(2180452)g(21156340)url(https://www.suomalainen.com/tietokirjat/keittokirjat-sisustus/herkullista-joulua-sku-p9789511262992)

Herkullista joulua lupaa paljon reseptejä ja ohjeita, joilla loihditaan joulutunnelmaa heti ensimmäisestä adventista alkaen. Yleensä jouluisia reseptejä on kaikki lehdet pullollaan ennen joulua, mutta silti tällaisia kirjoja ei voita mikään. Yleensä näissä on jo pelkästään niin ihanat ja inspiroivat kuvat, että on lähes yhdentekevää saisiko samat ohjeet jostain muualtakin.

http://clk.tradedoubler.com/click?p(235021)a(2180452)g(21156340)url(https://www.suomalainen.com/tietokirjat/luonto/puutarhurin-syksy-ja-talvi-sku-p9789513173340)

Puutarhurin syksy ja talvi sai ainakin minun mielenkiinnon heräämään. Kylmän ajan pihatyöt ja pihanäpräykset ovat itselleni olleet hieman haasteellisia, mutta ehkä tämä kirja saisi heräteltyä uusia ideoita.

Muita joulukirjoja

Hyvää joulua

Lumoava joulu: ideoita tunnelmalliseen jouluun

Mintun joulu (Karon kommentti: tämä oli lapsena minun yksi suosikki kirjoistani)

Valkoinen joulu

Kaunis pieni joulu

24 askelta jouluun

Itselläni on joitain jouluisia kirjoja, joita tulee selailtua joka joulu. Osa näistä on lapsille suunnattuja satukirjoja, joita olen lukenut jo pienenä. Näistä vanhoista kirjoista tulee mieleen aina lapsuuden joulut ja kaikki se maagisuus. Joulun alla tehokäytössä ovat myös muutamat erityisesti jouluksi suunnitellut keittokirjat. Niistä löytyy ne parhaimmat reseptit, jotka on varmasti jo testattu ja joko hyviksi havaittu tai kehitelty hieman paremmiksi. Onko sinulla suosikki joulukirjaa?

sis. yhteistyölinkkejä

0

You might also like

Comments (3)

  • Riitta 6 vuotta ago Reply

    Kiitti vinkistä 🙂 miepä varmaan kipasen ettimään tota Puutarhurin syksy ja talvi kirjaa, mullakin vähän hakusessa noi syyshommat puutarhassa, tai se mikä siellä on järkevää puuhailla 😉 Joulukirja suosikkia mulla ei varsinaisesti ole, mutta 20 vuoden aikana kertyneet joululehdet on tavallaan mun "joulukirja"

  • Titti 6 vuotta ago Reply

    Laitoin viime vuonna joulun alla kirjoja myyntiin, mutta ne mieleisimmät jätin itselleni (juuri teinkin joulu-blogiini postausen niistä). Tuo Puutarhurin syksy ja talvi voisi olla mielenkiintoinen, mutta nyt välilevynpullistuma vaivaa kovin, niin ei oikein mitään pysty tekemään… Kauniita kuvia kyllä katselemaan!☺

  • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

    Piti googlettaa ihan tuo Mintun joulu, kun linkki vie Valkoinen joulu-kirjan sivulle 🙂 Tuollaisen Minttu-kirjan voisin ottaa heti, suloinen! -Ninsku

Leave a Reply

3 × 5 =