Loading...

Kolmas erä salaisia paketteja

Ensimmäistä pakettikierrosta on nyt kaksi viikkoa takana ja saman verran olisi vielä kierrosta edessä. Tähän meneessä paketteja on mennyt perille 20. Vielä ei siis olla pakettien saapumisessa puolivälissä, joten tämän ja ensi viikon aikana pitäisi perille tulla  paaaaaaljon paketteja. Nopeasti laskettuna 46  jouluista pakettia on odottamassa lähetystä tai vastaanottamista. Pidetäänhän huoli, että jokainen on saanut ensimmäisen pakettinsa viimeistään 19.10?Yhden pienen pyynnön haluaisin tässä vaiheessa tehdä. Kun laitatte minulle sähköpostia tähän Salaiseen Jouluystävään liittyen, niin allekirjoittaisitteko viestit sillä nimellä/nimimerkillä, jolla esiinnytte tässä jutussa. Näin löydän teidät pitkästä excel-taulukostani nopeasti ja osaan laittaa näihin postauksiin varmasti oikean nimimerkin. Kiitos. 🙂 Suurinosa näin onkin toiminut, mutta halusin tämän nostaa varmuuden vuoksi vielä esiin.

Johannan paketti

Tänään sain ensimmäisen pakettini salaiselta jouluystävältä, ja se ei olisi voinut tulla parempaan aikaan. Viimeiset päivät ovat olleet vähän rankkoja, mutta tämä paketti sai huolet häviämään täysin. Paketti oli ihan minun värinen ja näköinen. Ensinnäkin paketin mukana tuli kirje ystävältäni. Ja itse paketti sisälsi Ystävän kahvia, pinkin kynttilän sekä lankaa. Kahvi on todella hyvää! Sitä maistoin siis ensimmäisenä. Kynttilä oli myös hyvin mieluinen. Ja lanka sitten: niin minun väristä. Siitä kudon itselleni sukat. Olen tähän pakettiin todella tyytyväinen. Suuret kiitokset salainen ystäväni, ilahdutit minua! 🙂

Kuva: Johanna

Kuva: Johanna

Kuva: Johanna

Blogilliset paketin saajat

Elämää Maalla

Elämää Maikkimaassa

PurppuraPerhosen Unelmia

Anun puutarha

Joulun aika

Santran joulu

Aattoaamuna

Ihan itte rävelsin

Rouva Koon koiruuksia

0

You might also like

Comments (10)

 • joulumammax2 6 vuotta ago Reply

  Minäkin saanut pakettini,mutta et listannut tähän sitä.

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Hei, tästä laiteltiinkin s-postia. Viestisi oli tullut perille ja paketti oli exclissä, mutta syystä tai toisesta ei ollut sitten tallentunut tähän tekstiin luonnosvaiheessa. Minun moka, pahoittelen!

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Moi taas, teen juuri uutta postausta paketeista ja meinasin laittaa sinun pakettisi esittelyyn siihen. Huomaisin kuitenkin että olen tämän jo tähän listannut silloin alunperinkin. Olen varmaankin ymmärtänyt blogisi nimen väärin…? Olen laittanut sen Joulun aika nimellä eli sillä nimellä mikä on osoite palkissa. Kumpi on blogisi nimi Joulun aika vai Merry christmas?

 • Joulun Mieltä 6 vuotta ago Reply

  Ihanan paketin on Johanna saanut ihanassa kääreessä=)

 • Kipa-78 6 vuotta ago Reply

  mäkin sain ja laitoin viestii mut et oo listannu mua

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Hei, milloin laitoit viestiä blogipostauksestasi vai laitoitko kirjoituksen kuvineen? Olen julkaissut yhtä lukuun ottamatta kaikki eilisaamuun mennessä ilmoitetut paketit. Valitettavasti en sinun sähköpostiasi nyt löydä mistään. 🙁 Laittaisitko viestin uudelleen, niin saadaan paketti esiteltyä?

  Seuraava postaus paketeista tulee loppuviikosta. Tähän postaukseen on kirjoitettu tähän mennessä yksi paketti esittely. Tuon esittelyn lisäksi olen saanut yhden esittelyn, jonka linkki vei tyhjälle sivulle ja tästä viestistä puuttui allekirjoitus. En ole vielä kerennyt selata kaikkien 66 osallistujien sähköpostiosoitteita yhdistääkseni kyseisein viestin lähettäjän sähköpostiosoitteen oikeaan nimimerkin. Tälle henkilölle laitoin aiheesta kyllä samoin tein sähköpostia ja kysyin nimimerkkiä sekä oikeaa blogiosoitetta, joten asia varmastikin hoidossa. 🙂

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Tein nyt hieman salapoliisityötä ja kävin osallistujat läpi, jotta nimettömän sähköpostittelijan nimimerkki selviäisi. Kyseessä olitkin tosiaan sinä, Kipa-78 eli viestisi on tullut perille! Laittaisitko vielä toimivan linkin postaukseesi, jotta voin sen linkittää tänne sivustolle. Ja tosiaan sinua ei tähän kyseiseen postaukseen ole lisätty juuri edellä mainittujen asioiden vuoksi sekä siksi, että olit laittanut sähköpostia minulle eilen klo 17:38 ja tämä postaus oli kirjoitettu eilen jo aamulla yhdeksän aikoihin.

 • Kipa-78 6 vuotta ago Reply

  viimeinenkin saapui jo viime viikolla noudin postista

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Moi, kiva että paketti on saapunut. Muistathan kuitenkin toimia sääntöjen mukaisesti eli "ilmoita paketin saapumisesta minulle heti. Blogijutun kirjoittamiseen annan aikaa tasan viikon, mutta paketin saapumisesta haluan tietää samana päivänä. Tällä tavoin pystyn kontrolloimaan sääntöjen noudattamista. Saatuasi paketin, ota paketin sisällöstä valokuva, kirjoita siitä kuvaus ja julkaise omassa (julkisessa) blogissasi sekä lähetä blogijuttusi linkki sähköpostilla minulle. Jos sinulla ei ole omaa julkista blogia, lähetä valokuva ja teksti minulle, niin julkaisen kirjoituksesi kuvineen Kohti Joulua -joulublogissa."

  Kipa-78 6 vuotta ago Reply

  en päässyt aiemmin koneelle siksi näin

Leave a Reply

16 − fourteen =