Loading...

Nopeat, helpot ja hiivattomat sämpylät

Viikonloppuaamuna aamupalaan oon yleensä huomattavasti enemmän aikaa kuin arkena, joten aamuhetkistä voi nauttia oikein antaumuksella. Omaan luxus-aamupalaan kuuluu haudutettu kahvi ja sämpylät.

Nyt ajattelinkin jakaa oman aamupalani salaisuuden: nopeat sämpylät. Nämä todellakin valmistuvat ällistyttävän nopeasti. Suurin valmistumista nopeuttava seikka on kohottamisen puuttuminen. Hiivan puuttumistakaan ei edes huomaa, vaan nämä ovat ihan yhtä hyviä kuin normaalitkin sämpylät.

Sinä aikana kun sämpylät paistuu voi laittaa juustot, kurkut, tomaatit, leikkeleet yms esille ja laittaa kahvin joko hautumaan tai tippumaan. Ja kun sämpylät ovat valmiit, voit vain nauttia kiireettömästä aamusta.

Sämpylät

n. 12 kpl

4 dl vehnäjauhoja

1 dl ruisjauhoja

1 rkl leivinjauhoja

1 tl suolaa

3 rkl siirappia

2,5 dl kylmää vettä

Sekoita kaikki aineet keskenään. Lusikoi pellille ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Nauti.

0

You might also like

Comments (4)

 • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

  Onpas nopeasti valmista 🙂
  Noita on kyllä pakko testata 🙂

  -Virpi-

 • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

  Nää on kyllä hyviä ja nopeita tehdä. Mukaan voi laittaa lisäksi (jos haluaa/kaapista löytyy) esim. pähkinöitä,siemeniä tai vaikka porkkanaraastetta. 🙂
  -Lilli-

 • EtsiResepti 6 vuotta ago Reply

  Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

  Etsiresepti on suosittu ruokayhteisö, joka kokoaa reseptejä suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

  Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

  Ystävällisin terveisin,
  Etsiresepti.fi

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Hei ja kiitos huomiosta! Tämä blogi on ollut mukana Etsiresepti.fi sivustolla vuodesta 2012 saakka. Hienoa huomata että jaksatte mainostaa ja markkinoida sivujanne ahkerasti! Muistan itsekin aikoinani löytäneeni kyseisen sivuston juuri ahkeran blogikommentointinne ansiosta. 🙂

Leave a Reply

twenty + 10 =