Loading...

Yhdeksän salaista pakettia

Viimeinen viikko starttaa Salaisen Jouluystävän ensimmäisen kierroksen pakettien kanssa. Nyt siis te ketkä ette vielä pakettia ole lähettäneet, niin hopi hopi! 🙂 Paketin pitää olla perillä ensi viikon aikana, joten paketin lähettämistä ei voi jättää loppuviikkoon.

Laskujeni mukaan vielä 34 uupuu paketti. Osa on ilmoittanut pakettinsa tulleen perille, mutta eivät ole tehneet siitä vielä esittelyä. Se on ok, kunhan tekee esittelyn viikon sisään. Onhan kaikki pakettinsa jo saaneet muistaneet ilmoittaa siitä minulle?

Edelleen haluaisin muistuttaa allekirjoituksista… 🙂 Eli laitelkaahan niihin s-posteihinne allekirjotukset niin, että niistä selviää nimimerkki jolla olette tässä mukana.

Rentukan paketti

Salainen jouluystäväni muisti minua viime viikolla ihanalla paketilla. Onneksi paketin sai noutaa Citymarketin Smartpostista, joka on auki yhdeksään, niin ehdin saada sen viikonlopuksi.

Salainen ystäväni kehotti minua istahtamaan työpäivän jälkeen sohvalle rentoutumaan ja nauttimaan kupillisen kaakaota suklaan kera. Juuri sitä minä tarvitsenkin, piristystä  pimeneviin iltoihin. Paketissa oli tietysti tunnelmointiin tarvittavat  kaakaojuoma, jouluinen kulho täynnä suklaata sekä pussillinen punaisia sydänkynttilöitä. Jos makean syönnin jälkeen tekee mieli lähteä ulkoilemaan, ystäväni muisti minua vielä heijastimella, jonka kiinnitin takkiin, jotta se kulkee varmasti mukana.

Lämmin kiitos paketista!

Kuva: Rentukka

Blogillisten paketteja

Lehtorinteen elämää

Ipanailoa

Keltaisen talon joulun odotusta

Jouluista Iloa

Tule Joulu punainen…

Lankoihin villiintynyt

Neula ja vasara

Kipa-78:n blogi

0

You might also like

Comments (3)

Leave a Reply

ten + nineteen =