Loading...

Paketteja perillä

Maanantaina alkaakin jo kolmas ja viimeinen kierros Salaisessa Jouluystävässä.

Tänään esittelyssä lisää perille menneitä paketteja. Sunnuntaihin mennessä kaikkien toisen kierroksen pakettejen tulisi olla perillä, joten toivottavasti kaikki toisen kierroksen paketit on jo lähetetty. Tähän mennessä olen saanut tiedon 48 paketin kohtalosta, joka tarkoittaa että matkalla on vielä 18 pakettia.

Essin ensimmäinen ja toinen paketti

Minunkin ensimmäinen paketti löysi tiensä perille! Olin jo ehtinyt kuumeisesti odottaa pakettia ja tarkistin postin ainakin kahdesti päivässä.. Viimein odotus palkittiin.

Ihanan nuottipaperin sisältä löytyi jouluisia aarteita: jouluisia kiiltokuvia, roikkuvia enkelikoristeita, kynttilä (joka oli ikävä kyllä murskautunut täysin matkalla..), jouluista kirjepaperia ja kuori (tiedän jo kenelle kirjoitan kirjeen, mutta kyseessä ei ole joulupukki..), veikeä itse askarreltu poro- joulukortti (tästä sain hyvän idean joulukorttiaskarteluihini) ja aivan SUPERIHANA Minna Immosen joulukalenteri, jonka ripustin heti seinälle. Aion käyttää myös tuon ihanan nuottikäärepaperin hyödyksi jouluaskarteluissani, sormet syyhyävät jo päästä näpertelemään..

Hyvää kannatti odottaa! Kiitos salaiselle ystävälleni!

Kuva: Essi

Heti ensimmäisen paketin kolahdettua postiluukusta sisään, kilahti puhelimeen viesti postissa noudettavana olevasta paketista.. Kärsivällisyys palkittiin ja nyt minua sitten lahjotaan oikein kunnolla! Tämä paketti taitaa virallisesti kuitenkin olla se ensimmäinen paketti…

Alkuperäinen Salainen Joulu Ystäväni joutui lähtemään lahjaringistä, ja siksi sain odotella melkoisen tovin tätä ensimmäistä pakettia.. Ihana Kohti Joulua -blogin Karo muisti minua (ensimmäisen) ystäväni puolesta postittamalla tämän jouluisen paketin:

Kuva: Essi

Paketti sisälsi Mauri Kunnaksen jouluaiheisen tyynyliinan (ihana, joululakanat ovatkin olleet hankintalistalla!) ja suklaata sisältävän joulupallon. Sain pallon kerran auki (ja maistoin yhden suklaan), mutta suljettuani sen, ei se helpolla enää auennutkaan uudelleen… Suklaan makuun päästyäni en aivan heti luovuttanutkaan ja melkein tunnin verran sen parissa äheltäessäni (puuhastelin toki välissä muutakin), sain kuin sainkin sen uudelleen auki! Aivan loistava herkkupiilo siis! 😀

Isot kiitokset Karolle, joka jaksaa tätä jouluista lahjarinkiä pyörittää! 🙂

Blogillisten paketit

Ipanailoa

Lumihiutaleita portailla

En lingvist på luffen

Lankoihin villiintynyt

Mustankissan tytär

Olgan puuhat

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

two × five =