Loading...

Salainen Jouluystävä

Ihania paketteja on taas mennyt perille! Tässä esittelyssä vielä melkein viimeisiä toisen kierroksen paketteja ja jopa yksi kolmannen kierroksen paketti.

Toisen kierroksen tilanne on seuraavanlainen:

Esittelyä paketeista odotan 

Leilalta (sai pakettinsa vasta 20.11.)

Heikulta (kahden paketin esittely puuttuu, saanut pakettinsa 6.11. ja 10.11.)

Minttu1971:ltä (saanut pakettinsa 14.11. Lisäys: esittely saatu, julkaistaan seuraavassa koosteessa.)

Paketti saamatta

Kata (olen laittanut hänen ystävälleen aiheesta useamman sähköpostin sekä tänään tekstarin, Katan ystävä poistetaan ringistä jos huomisen aikana ei tule selvitystä tilanteesta. Jos näin käy, joudun kustantamaan Katalle paketin ja järjestelemään rinkiä uudelleen, jotta Katallakin olisi kaveri.)

Kolmas kierroskin on tosiaan jo käynnissä. Paketteja on mennyt perille jo jonkin verran. Minun toivomuksenani tälläkin kierroksella olisi, että kaikki saisivat pakettinsa määräaikaan mennessä. Paketit kannattaa siis laittaa postin matkaan viimeistään 8.12.!

Romuakan paketti

Pääsin tänään viimein tutkimaan muutama päivä sitten saapunutta Sjy:n pakettia.

Postipussista paljastui rooibosta ja pähkinöitä iltoja piristämään, enkeli-koriste jouluasetelmaan ja suklaakalenteri. Kiitos!

Harmi, ettei pakkaamiseen oltu tälläkään kertaa panostettu ja kalenteri oli saanut postituksessa melko pahasti siipeensä.

Jäin hiukan myös odottelemaan ensimmäisessä paketissa luvattua lisäystä pakettiin.. mutta ehkä se tulee viimeisen paketin mukana?

Kuva: Romuakka

Virpin paketti

Sain toisen pakettini Salaiselta Jouluystävältä ja voi mitä ihanaa paketista paljastuikaan! =)

Paketissa oli kolme Pentikin joulukello-koristetta (pääsevät kuuseen koristeeksi, näitä sain 1 pkt:n mukana kaksi, olin tosi innoissaan kun sain näitä lisää!), Kultakeramiikan tunnelmallisesti kuvitettu tonttukulho, joka oli täynnä suklaata =) nam nam… suklaat katosi nopeasti! 😉

Paketissa oli myös viittä erilaista nauhaa, just mun lempivärejä 🙂

Kaunis kortti, teksti niin totta =) Kiitos Salainen Jouluystävä kauniista ja tunnelmallisesta paketista! =)    

Kuva: Virpi

Kuva: Virpi

Laura K:n paketti

Kun postista tuli pakettikirje, olin taas aivan innoissani. Mitä minun salainen jouluystäväni on tällä kertaa keksinyt? En olisi malttanut olla avaamatta pakettia, mutta en saanut sitä ilman saksia auki, joten oli pakko. 😀 Paketista paljastui aivan ihana itse kuvattu kortti, samaa sarjaa kuin aiempikin. 🙂 Siellä oli myös aivan ihania pieniä lankatonttuja, jouluisia tarroja ajatellen työtäni päiväkodissa. 🙂 Lankaa käsitöitä varten, jouluisia servettejä ja lasinalusia sekä kismet patukka iltani iloksi. Sen söin samantien. ;P Salainen jouluystäväni oli tehnyt myös karkkitangoista ihanan sydämen. 🙂 Aivan ihana paketti, joka piristi minua syksyn stressin ja väsymyksen keskellä. 🙂 viimeistä pakettia odottelen jo innolla. 🙂

Kuva: Laura K.

Minna V:n paketti

Minäkin sain vihdoin noudettua postista paketin 🙂  Jännitys oli valtava ja paketti aivan ihana! Paketista paljastui jouluinen kassi jonka sisällä oli lumiukko patalaput ja keittiöpyyhe (ihanat ja tarpeeseen tulevat), suklaakirja ja suklaata (ehottomasti mun juttu,rakastan suklaata ja leipomista), Hirvi piparimuotti (mistäs ystäväiseni tiesi että mieheni on hirvimiehiä 😉 ), ja sitten vielä kaunis palapeli ja käsikoru jotka päätyivät heti tytön hyppysiin 😀

Kyllä Salainen ystäväni oli osannut minulle ja koko perheelle aivan ihanan paketin kasata!! Suuri KIITOS tästä! Olen niin onnellinen että pääsin mukaan vaikkakin vähän jälestä!

Kuva: Minna V.

Blogillisten paketit

Keltaisen talon joulun odotusta

Mummula mutkan takana

KOLMANNEN KIERROKSEN PAKETIT

Viljamin paketti

Tänään saapui kolmas paketti Salaiselta jouluystävältäni, joka paljastui olevan Joulun Mieltä-blogin Piia. Paketista löytyi joululahja, glögiä, mantelilastuja, kaksi pakettia pakettikortteja, rusinoita, kaksi Pentikin lusikkaa ja postikortti joulukalenteri. Kiitos Piialle erittäin paljon kaikista kolmesta paketista, jotka ovat olleet eityisen mieluisia. Rauhaisaa joulunaikaa sinulle ja menestystä vuodelle 2015!

Kuva: Viljami

0

You might also like

Comments (6)

 • Joulun Mieltä 6 vuotta ago Reply

  Ihania paketteja.
  Viljami: Ihanaa että paketit miellyttäneet =) Ihanaa joulun aikaa myös sinulle ja hyvää uutta vuotta!

 • Nalle 6 vuotta ago Reply

  meinaat varmaan " Paketit kannattaa siis laittaa postin matkaan viimeistään 8.11.! " että 8.12 <3

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Juuri sitä tarkoitan, kiitos korjauksesta! Onneksi te olette tarkkoina <3 Meikäläisen pää ei näköjään pysy ajan juoksu mukana. 😀 Joka päivä joudun hämmäsymään, että joko se joulu on jo noin lähellä.

 • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

  Hienoa että paketti tuli perille ja on mieluinen.t. Virpin SJY

 • Layla 6 vuotta ago Reply

  Olen kyllä jo tehnyt toisen kierroksen paketista esittelyn :)…

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Moikka, näin on kyllä. 🙂 Se on esitelty myös tänään aamupäivästä kirjoitetussa postauksessa 🙂 Muistaakseni olit sen esittelyn tehnyt heti seuraavana päivänä tästä kyseisestä pakettikoosteesta, jossa tämä kommentti on eli sunnuntaina 23.11.

  Minttu1971:n esittelyn sain n. 5 minuttia tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen, joten tein tuon lisäyksen että hänen osaltaa onkin jo ok. 🙂

Leave a Reply

nine + 18 =