Loading...

Salaisen jouluystävän paketteja

Salainen Jouluystävän toinen pakettikierros on edennyt jo puoleen väliin. Tähän mennessä paketteja on mennyt perille vasta 14. Eiköhän lähetetä kaikki loput paketit jo ensi viikon aikana?

Valitettavasti ringistä on nyt joudutta poistamaan yhteensä kaksi ihmistä. Asian osaiset tietävät ja ystäville on etsitty uudet ystävät tai järjestelty rinkiä uudelleen.

Tilulilun pakettiKiitän jälleen

salaista jouluystävääni! Toisessa paketissa sain pikkujouluaikaan sopivan

hauskan letillisen tonttulakin. “Kohta saa luvan kanssa tonttuilla”,

salainen jouluystäväni kirjoitti. Lisäksi siniseen, jouluiseen lahjapaperiin

kääritystä paketista löytyi herkullista talvista Fazerin suklaata, kaksi

kelluvaa kynttilää ja muutama hopeinen koriste. Kaikesta irtoaa iloa, kiitos!
Kuva: TiluliluViljamin paketti

Toisesta paketista löyti Suklaata, karkkia, kaakaojuomajauhetta, Lautasliinoja, kaksi piparkakkumuottia, tarroja, kynttilöitä, pakettikortteja ja postikortti. Kiitos taas erittäin mieluisesta paketista salaiselle jouluystävälleni! 🙂

Kuva: Viljami

Jonnan paketti

Toinen paketti saapui hyvissä ajoin. Se sisälsi jouluisen kortin, sekä jouluisia tarvikkeita keittiöön: silikoninen suklaamuotti, leivontavuokia, koiraani muistuttava piparkakkumuotti (aiiivan ihanaa!:)) sekä nenäliinoja. Paketti ilahdutti kovin, sillä tykkään puuhastella keittiössä. Paketin sisältö tulee ehdottomasti käyttöön! Paljon kiitoksia salaiselle jouluystävälleni, toivon onnea ja toteutuneita myös sinulle pimenevään syksyyn.

Kuva: Jonna

Blogillisten paketit

Rakkaudesta jouluun

0

You might also like

Comments (7)

 • elina 6 vuotta ago Reply

  Vau miten ihania! En malta odottaa joulua, ja joululomaa, koska tunnelma on aina niin ihana kun vain joulutähti valaisee huonetta, ja voi fiilistellä lahjojen keskellä ja syödä vain karkkeja.. ihanaa. Heti kun syysloma loppui niin heti joululoma suunnitelmia kehiin 😀

 • Anne 6 vuotta ago Reply

  Ihania taas! Tosin Tilulilun paketissa taitaa olla väärä kuva kun kuvaus paketin sisällöstä ei vastaa tuota kuvaa? Ja tarkemmin tutkittuna sama kuva on jo edellisessä toisen pakettikierroksen postauksessa.

  Karo 6 vuotta ago Reply

  Kappas, niinpäs olikin väärä kuva. Siihen oli eksynyt Emilian paketin kuva… Nyt on kuva vaihdettu. Olipa kuvat aika samanlaisia äkkiseltään katsottuna.

 • Joulun Mieltä 6 vuotta ago Reply

  Ihanan jouluisia paketteja alkanut saapumaan =)

 • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

  haista paska

  Karo 6 vuotta ago Reply

  heh, jos tämä oli minulle kohdistettu, niin minäpä teen niin. 😀 Olisin ehkä toivonut hieman rakentavampaa kritiikkiä, mutta toki tällainenkin palaute on tervetullutta. Hajuja voi aina haistella niin monesta eri syystä. 😀

  Kipa-78 6 vuotta ago Reply

  hyvä Karo

Leave a Reply

sixteen − four =