Loading...

Salaisten jouluystävien joulupaketteja

Huomenna alkaa jo kolmas kierros Salaisessa Jouluystävässä!

Tämän hetkinen tilanne toisen kierroksen kanssa on, että 9 paketista en ole kuullut vielä mitään. Toivottavasti paketit ovat kuitenkin jo matkalla. Lisäksi 13 pakettia odottaa joko esittelyä tai ovat jo matkalla tai lähdössä matkaan heti alku viikosta.  Pienenä toiveena esitän, että jos vain mahdollista, niin olisi upeaa jos kaikista paketeista saataisiin esittely jo ensi viikon aikana. Tämän jälkeen voitaisiin keskittyä viimeiseen kierrokseen. 🙂

Ellan paketti

Voiko viikonlopun paremmin aloittaa ? Kävin hakemassa toisen salaisen joulukamuni lähettämän paketin ja ei sisältö olisi voinut paremmin osua yksiin viikonlopun suunnitelmieni kanssa! Olin alkanut pohtimaan, joko saisi jo laittaa koristeita esille ja nyt sain muutamia uusia! Joulupallot etenkin olivat suloisia! Ja kynttilät, juuri mieluinen tuoksu ! Kaksi koriste sydäntä sekä lyijy- ja mustekynät, näitä ei vaan voi olla opiskelijalla liikaa! 😀 Tonttu kortti terveisineen. Kiitos sjy, piristit päivääni !

Kuva: Ella

Sarin paketti

Pakettikortti odotti töistä tullessani keittiön pöydällä: samantien takaisin autoon ja postiin:) Sain ison valkoisen paketin, joka oli koristeltu mm. Muumitarroilla. Avasin paketin vasta myöhemmin, saunan jälkeen ja oi, mitä joulunpunaisia ihanuuksia siellä olikaan! Kaikki oli pakattu tuohon Muumi-kassiin, joka päätyy varmasti mummin 5-vuotiaalle Muumeistä pitävälle Murulle:) Tunnelmallinen kortti, suklaata (suklaa auttaa kaikkeen paitsi ylipainoon…), Minna Immosen pakettikortteja (päätyvät varmasti läheisten joulupaketteihin), Puttipajan ihana sydänkynttilä (tämä säästetään jouluksi) sekä pisteenä iin päälle kerä Roosa nauha-säätiön hyväksi myytävää kunnon punaista sukkalankaa. Olen villasukka-addikti, teen niitä koko ajan ja tästä teen itselleni varmasti lämpimät joulusukat! Joulunpunainen ja lämmin kiitos lähettäjälle, tämä oli ihana paketti!

Kuva: Sari M.

Karon paketti

Salainen ystäväni piristi ihanasti viikkoani ja päivääni. Kävin noutamassa paketin postista ja hyvä että kotiin asti maltoin avaamatta pakettia. Paketista löytyi ihana, jouluinen servettipaketti. Ne tulevat tarpeeseen. Suklaata, mantelirouhetta, kuivattuja karpaloita ja konvehtivuokia. Näistä voisi väsätä jonkinlaisia joulukarkkeja tai ehkä leivoksen… Mielikuvitus ainakin lähti laukkaamaan heti. Kuivatut karpalot olivat myös aivan uusi tuttavuus minulle. Tähän asti olen käyttänyt tuoreita tai pakastettuja karpaloita, mutta kuivatuilla karpaloilla saa jo ihan uuden näkökulman asioihin. Lisäksi paketissa oli pieni kiva kynttilä ja ihastuttava kortti. Kiitos suuresti Salainen ystäväni!





Blogillisten paketit

Kotipuro

Lehtorinteen elämää

Tuo ääni tiukujen

Kaesan käsityöt

Jouluystävä2014 (esittely uudesta paketista vanhassa kirjoituksessa, ensimmäisen paketin esittelyn alla.)

PurppuraPerhosen Unelmia 

Humbuugi

Rouva Koon koiruuksia

Sartza-Mamman matkassa

0

You might also like

1 Comment

Leave a Reply

five − 4 =