Loading...

Toisen kierroksen Salaisia paketteja

Vaikka kolmas kierros onkin jo alkanut, niin esitellään vielä toisen kierroksen paketteja. Tämän jälkeen toisen kierroksen paketteja oman kirjanpitoni mukaan on esittelemättä 9 kpl. Odotellaan niitä vielä hetki ennen viimeistä toisen kierroksen pakettien esittelypostausta.

Olen laitellut sähköpostia osalle, joten tarkastakaahan sähköpostinne (myös roskapostit), kiitos! 🙂

Katjan paketti

Odottelinkin toista Salaisen Jouluystäväni pakettia kuumeisesti ja sieltähän se tuli. Näinkin pitkälle olen malttanut odottaa piparkakkujen kanssa, mutta kun tämän paketin avasin niin se oli hetkessä selvää mitä alan puuhastella heti, kun seuraava vapaa hetki koittaa. Joulupaketillinen täynnä tarvikkeita leivontaan. Leivonnaisten tuoksu täytti keittiöni pelkästään näitä tarvikkeita katselemalla 😀  Kiitos Salainen Jouluystäväni!

Kuva: Katja

Jaanan paketti

Hain torstaina postista toisen lähetyksen

Lähetyksestä löytyi kaksi jouluista pakettia. 🙂

Itse ostelen joululehtiä joten tämä lehti oli ehtinyt kotiini jo aiemmin mutta ei huolta, se menee lahjaksi eteenpäin. 🙂 Joulusuklaa maistuu varmasti ja suihkugeeli tulee taatusti testattua. Pikkumyy heijasti tulikin sitten tosi tarpeeseen, Nykyisessä takissani ei olekaan heijastinta lainkaan joten tämä tulee siihen. <3

Kiitokset ilahduttavasta ja hyödyllisestä paketista ystävälleni.

Kuva: Jaana

Kuva: Jaana

Blogillisten paketit

Nallen elämää

Joulunajan taikaa

Tule joulu punainen…

Koti kuusen alla 

Pieniä suuria ihmeitä 

Joulu piparkakkutalossa

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

2 × three =