Loading...

Itse tehtyjä joululahjoja

Itse tehty joululahja on aina mukava lahja. Se on mukava antaa ja sellainen on myös mukava saada. Erilaisia itse tehtyjä lahjoja on vaikka millä mitalla, joista varmasti perinteisemmät ovat erilaiset käsityöt kuten lapaset ja villasukat.

Ajattelin tässä vaiheessa joulun odotusta tehdä pienen koosteen itse tehdyistä lahjaideoista, joita olen aiemmin täällä blogini puolella esitellyt. Lisää erilaisia ohjeita ja vinkkejä löytyy blogia selailemalla, mutta tässä on suosikki vinkkini itse tehdyiksi joululahjoiksi viime vuodelta.

Vaahtokarkit on kivoja joululahjoja ja nekin voi tehdä itse. Ja kyllä, niistä tulee oikein hyvän makuisia myös itse tehtynä. Ohjeeseen täältä.

 Kotitekoinen sinappi on myös hauska tulijainen näin joulun alla. Tätä pitäisi kyllä itsekin vielä tänä jouluna tehdä ja eihän sitä tiedä, jospa vaikka kokeilisi jotain uutta reseptiä… Ohjeeseen pääsee täältä.

 Glögi voisi olla myös hauska lahja, varsinkin jos sen tekee itse. Tällä reseptillä syntyy erittäin maukasta glögiä ja samalla saa ihanan tuoksun myös kotiin. Reseptiin täältä.

Piparkakkutalon voi hyvinkin viedä lahjaksi, mutta tällä kertaa ehdotankin ihan pikkuisia piparkakkutaloja. Nämä talot voi laittaa vaikka glögimukin reunuksia koristamaan. Ohjeeseen pääsee täältä.

Yksi oma suosikki lahjani on paholaisen hillon. Tämä ei ehkä ole jouluinen kuin väriltään, mutta se tuo piristystä maullaan joulun jälkeiseen elämään. Kannattaa tehdä kerralla ihan kunnon satsi tätä herkkua, niin ei tarvitse ihan heti tehdä uutta annosta. Tämä sopii esimerkiksi kanapizzan lisukkeeksi aivan täydellisesti. Reseptin löytää täältä.

Yksi hyvä lahja idea on itse tehty saippua. Ohjeeseen pääsee täältä.

Joululahjat viimeistelee pakettikortit. Ne voi tehdä itse vaikka taikataikinasta. Täältä ohjeeseen.

0

You might also like

1 Comment

  • imlacking 5 vuotta ago Reply

    Itsetehdyt lahjat on tosi kivoja tai eniten pidän just jostain ruokajutuista. Sinappi on just hyvä lahja. Itse olen myös miettinyt, että voisi tehdä suklaata itse. Paholaisen hillo on tosi hyvää, ollaan tehty sitä miehen kanssa itse.

    Yksi mikä tulee mieleen, on vaikka itsetehdyt kuorintavoiteet tai jotkut muut kauneusjutut.

Leave a Reply

1 × 2 =