Loading...

Salaisen jouluystävän viimeisiä paketteja

Toiseksi viimeinen pakettikooste olisi nyt tässä. Muutamaa pakettia lukuunottamatta kaikki paketit ovat menneet perille.

Esittelyä odottelen:

Sonja Pieniä suuria ihmeitä -blogista

Minttu1971

Salla (Oletko vieläkään edes saanut pakettia?)

Heikku

Katja (Onko paketti vielä saapunut?)

Nalle (Paketti saatu 15.12.)

Seuraavilta henkilöiltä toivoisin vastauksen kysymykseen, oletko lähettänyt paketin?

Kipa-78

Minttu1971

Minna V:n paketti

Minäkin sain viime viikolla viimeisen pakettini 😀

Ja pakettihan oli taas ihana ja aivan minun näköiseni !

Sieltä paljastui leivontamausteita jotka tulevat varmasti käyttöön. Joulupukki pehmolelu jonka tyttö otti heti innoissaan leikkeihinsä 🙂

Tuikkuja ja joulukoristeita jotka ovat jo käytössä. Joululiinoja (todellakin tarpeeseen). Ja jouluisia namuja, nami!! Ja sievä kortti josta sainkin hyvän vinkin askarteluihin 😉

Kiitos sinulle Ystäväni, ihanan paketin olit taas koonnut 🙂 Mukavaa ja jännittävää Joulun odotusta teille!!

Kuva: Minna V

Kuva: Minna V

Sarin paketti

Kolmas pakettini saapui, postaus on sairastumisesta johtuen viivastynyt, mutta tässä lopulta se nyt on! Mieheni käväisi postissa ja haki pienen laatikon. Sisältö oli kääritty kauniiseen joulunpunaiseen kankaaseen ja kullanvärisellä nauhalla solmittu kääröksi. Oikein vanhanajan paketti.

Käärö paljastui kauniiksi joulupyyheliinaksi, tämä on jo keittiössä käytössä. Sen sisällä oli lempparikarkkiani (liköörikonvehteja, njam!) kauniit ruokaservetit (tarpeeseen, olikin vielä uudet ostamatta) sekä kaunis joululyhty. Kun kääntelin lyhtyä, löysin sen sisältä vielä pikkuisen tontun. Lyhty on keittiön puuhellan päällä tuikkimassa ja tonttu pääsi tonttuparveni uusimmaksi tulokkaaksi.

Nyt vasta huomaan, että kaunis kortti oli jäänyt pois kuvasta…. Kiitos SJY, on ollut mukava odotella sinulta postia ja blogiasi olen käynyt myös katsomassa:)

Kuva: Sari
Kuva: Sari

Ellan paketti

Paketin sisältö oli ihanan jouluinen ja hyödyllinen. Pöytäliina, käsirasva, piparkakkumuotit, kynttilät ja koristeet ovat päässeet käyttöön! Kiitos jouluystävälleni lahjoista ja hyvää joulua!

Kuva: Ella

Suvi P:n paketti

Kiitos jouluystäväni kolmannesta paketista! Viimeinen puketti sisälsi piirustus- ja kirjoitusvälineitä. Niille on varmasti käyttöä myös jouluna. Pahoittelut hitaasta reagoinnistani, on ollut hoppua viime päivinä. Toivottavasti kuvasta ei puuttunut jotain lahjaa… 😛 Lämmin kiitos ja oikein hyvää joulua sinulle! Jouluterveisin, Suvi P.

Kuva: Suvi P.

Blogillisten paketit

Pikkuinen Tonttu

Koti Kuusen alla

Mummula mutkan takana

Tuo ääni tiukujen

Olgan puuhat

Jouluista Iloa

0

You might also like

1 Comment

  • Salla O 6 vuotta ago Reply

    Olen menossa juuri hakemaan eilen illalla saapunutta pakettia, joten lähettelen viestiä myöhemmin :).

Leave a Reply

nine + nine =