Loading...

Todella suuri pakettikooste Salaisesta jouluystävästä

Tämän hetken paketti tilanne näyttää hyvältä. Tällä on ainostaan yksi paketti, josta en tiedä mitään. Muuten näyttäisi sille, että paketit on lähetetty ja nyt odotellaan, että posti kuljettaa ne perille ja niistä saadaan tehtyä esittelyt.

Tänä vuonna pakettirinkiin osallistui alunperin 66 henkilöä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen ringistä poistettiin kaksi ja tilalle tuli saman verran uusia henkilöitä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen en ole saanut yhdeltä henkilöltä esittelyitä kahdesta viimeisestä paketista eikä hän ole myöskään lupauksistaan huolimatta lähettänyt pakettejaan, vaikka onkin saanut kaikki kolme pakettia. Näiden tietojen valossa voidaan todeta, että ringissä on ollut koko aikana mukana 68 henkeä, joista 65 on ollut mukana suurella sydämellä. Heistä suurin osa on toiminut kierroksesta toiseen jopa aivan täysin moitteettomasti!

Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille rinkiin osallistuneille ja tätä rinkiä seuranneille! Lisää pakettikoosteita tulee vielä ennen joulua.

Lillin paketti

Viimeinen paketti salaiselta jouluystävältä saapui tänään. Ikävä kuulla, että siellä joulun odotukseen on tullut negatiivinen käänne. Toivottavasti kaikki kääntyy vielä parhain päin ja myös sinun/teidän joulusta tulee mukava ja lämpöinen. Kiitän kovasti näistä kaikista paketeista. Olet osannut tulkita hyvin kirjettäni ja huomaan, että olet todella panostanut paketeihin, kiitos Katja.

Viimeisestä paketista paljastui sievä kranssi, jossa roikkuu kaksi kelloa. Tämän aion ripustaa ulko-oveen.  Kahdessa pienemmässä paketissa oli ainekset suklaiseen lämpimään juomaan, minulle ja miesystävälleni, molemmille omat. Tuntui mukavalta, että olit ottanut myös hänet huomioon. 🙂 Joulukortti oli jälleen kaunista käsityötä. En tiedä saako kuvasta niin hyvin selvää, mutta neilikalla korttiin kiinnitetty sydän on pehmoista huovutettua villaa. Olet selvästikin luova ihminen.  Kiitos vielä kerran ja tunnelmallista joulua! Kiitos myös tämän joulutapahtuman järjestäjälle Karolle, tämä pakettien kokoaminen ja lähettäminen on tuonut mukavasti joulufiilistä tähän syksyyn.

Kuva: Lilli

Essin paketti

Viimeinen pakettini saapui juuri perille, ihan ovelle asti! Paketti ei ollut mahtunut postilaatikkoon, mutta onneksi ihana postimies kantoi sen kotiovelle asti.

Aavistin paketin olevan salaiselta jouluystävältäni ja revin päällimmäiset kuoret heti auki. Sisältä paljastuikin aivan hurmaava tähtikuviollinen lahjakäärö ja ihana kortti.

Kauniin paperin sisään oli kääritty (jälleen kerran) juuri minun näköiseni lahja!

Paketista löytyi possupiparkakkumuotteja kolmessa eri koossa, kaksi rullaa lahjanauhaa, hauska talvinen muumitiskirätti, suloinen kynttilä (<3) ja luultavasti itse tehty kaunis sydän heijastin sekä suklaata (nams!).

Iso kiitos Kauhavan Katille!

P.S. Täällä Kuopiossa on jo valkea maa ja joulua odotellaan innolla. Toivottavasti sinnekin tulee pian lunta!

Kuva: EssiKuva: Essi

Virpin paketti

Sain kolmannen ja samalla myös viimeisen pakettini salaiselta jouluystävältäni.

Paketista löytyi kauniita joulupaketteja, joista paljastui Tähti-koristevalosarja, piparin tuoksuinen joulutuoksu-setti, palmikkokynttilä, sekä jouluteetä ja joulukortti.

Tästä ihanasta paketista on iloa pitkäksi aikaa.

Kiitos ilahduttavista ja kauniista paketeista, salainen jouluystäväni Rentukka Koskaan ei ole liian myöhäistä-blogista. 🙂

Iso kiitos myös Kohti joulua-blogin Karolle! 🙂

Tunnelmallista Joulua!

Kuva: Virpi

Kuva: Virpi

Kuva: Virpi

Lauran paketti

Ennen ensimmäistä adventtia perjantaina kävelin tuttuun tapaan postilaatikolle ja huomasin siellä kirjeen, hetken ihmettelin että onko se joku kutsu vai ajoissa oleva joulukortti mutta avatessani sitä hymy nousi korviin asti ja yllätys oli suuri sillä siellä oli myyrä joulukalenteri kortin muodossa ja lähettäjänä sjy sekä lupaus myöhemmin saapuvasta paketista. :)Viimeinen pakettini saapui myös. 🙂 olin taas aivan innoissani hakemassa pakettiani postista ja hyvä että maltoin kotiin asti odottaa.  Sormet syyhyten avasin pakettini ja mitä kaikkea ihanaa sieltä paljastuikaan;  kynttilä, tarroja, sydän koristeita,  jouluinen ajatelma kirja, suklaata, jouluista nauhaa ja kangasta. Tarkkasilmäinen jouluystäväni oli myös huomannut kuvasta että meidän perheeseen kuuluu kissa ja hänelle oli makupaloja. 🙂 annoin herkkuja heti kissalle ja ne maistuivat hyvin. 🙂 pakettia avatessani toistelin vain “ihanaa, ihanaa”. Kiitos suuresti jouluystävälleni, joka paljastui Tule joulu punainen blogin kristiinaksi. 🙂 Oli ihana huomata pakettieni tulleen sellaiselta kenen blogia seuraan. 🙂 Nämä paketit ovat piristäneet suuresti stressaavan syksyn keskellä.  🙂 Kiitos myös paljon tämän ringin järjestämisestä! 🙂

Kuva: Laura

Kuva: Laura

Kuva: Laura

Katan paketti

Tätä pakettia on odotettu, hyppäsin mukaan SLY;ään toisesta pakettikierroksesta. Pakettia ei kuitenkaan alkanut kuulumaan, eikä liioin seuraavaakaan. Iso kiitos Karolle, joka nyt lähetti minulle odotetut paketit. Muuten minulta olisi tämä juttu mennyt kyllä täysin ohitse. Karo harmittelit sitä että nyt en saanut pakettia tuntemattomalta, koska laitoin minulle viestiä lähettämästäsi paikkauksesta, minua ei niinkään se harmita. mutta näin tulevia SLY tempauksia ajatellen voisin sanoa kaikille että jos ilmoittaudutte kyseiseen tempaukseen sitoutukaa myös siihen! aina tulee muutoksia, mutta silloin voi reilusti järjestäjälle ilmoittaa ettei ole mukana. Näin järjestäjä voi tarjota pakettiringin paikkaa seuraavalle… näin vältyttäisiin siltä harmilta kun itse sitoutuu tempaukseen ja itse pettyy kun omia paketteja ei viikko toisensa jälkeen kuulukaan. ja onhan se Karollekin väärin että joutuu paikata muiden osallistumattomuutta, ja maksamaan hänelle kuulumattomia paketteja.

Kuva: Kata

Jaanan paketti

Hieman jännitti mitä postista hakemastani paketista löytyisi. Laatikko oli täynnä vihreitä styroxipehmusteita ja sieltä seasta kaivoin varsinaisen lahjan.

Ensinnä kuitenkin erikoismaininta ihanasta kortista. Meillä pihalla vierailee oravia lintulaudalla ja koirat ovatkin niihin jo niin tottuneita etteivät enää hauku niitä.

Capppucino kahvikapselit ovat oiva lahja, näitä meillä kuluu jos yksin kahvia haluaa eikä jaksa normaalilla keittimellä sitä tehdä. Ihana tiskirätti, saas nähdä hennooko sitä miten käyttöön ottaa ja kun tarpeeksi laatikkoa penkoi, löytyi viimeinen yllätys eli hauskat kettunenäliinat.

Kiitokset Suville mukavista paketeista.

Kuva: Jaana

Kuva: Jaana

Johannan paketti

Tänään hain postista kolmannen pakettini, ja se on upea! Tässä juuri availin sitä suu leveässä hymyssä. Kisu auttoi minua innokkaana. Luultavasti haistoi, että paketista löytyy myös sille jotain… Paketti oli paketoitu kauniisti, kuten näette, ja siinä roikkui suloinen pieni tonttu. Paketin mukana tuli itse tehty kaunis kortti, ja viimein sain tietää salaisen ystäväni. Eli salainen ystäväni on ollut Marru! 🙂 Mutta siis itse pakettiin. Voi miten ihana virkattu tähti sieltä löytyi! Aivan ihana! Ja suloisia pieniä ripustettavia Iittalan mukia. Ne taitavat päätyä ensi alkuun ainakin joulukuuseen. Ne on kyllä niin mahtavia, että jotain muutakin käyttöä kehittelen niille. Ja kisu sai lelun, mikä taitaa olla hyvin mieluisa, siihen malliin tuolla olohuoneen lattialla painittiin sen kanssa. Ja sitten vielä: iso pussi pähkinöitä, ihanaa! Tämä lahja oli kerta kaikkiaan ihana, ja nostatti joulutunnelmaa valtavasti. Ja myös ne aiemmat paketit olivat ihania. Suuret kiitokset Marru, ja oikein ihanaa Joulua myös Sinulle, sekä uutta vuotta! Kiitokset myös Karolle, että jaksoit tätä lahjarinkiä pyörittää ja hyvää Joulua ihan kaikille!

Kuva: Johanna

Kuva: Johanna

Kuva: Johanna

Kuva: Johanna

Blogillisten paketit

Rouva Koon koiruuksia

Tassulinna

Jouluystävä2014 (Karon huomautus: Todella lyhyt esittely ja yksi kuva vanhaan postaukseen päivitettynä, paketeista ei siis ole erillisiä blogipostauksia, vaan kaikki on samassa. Kolmas paketti aivan alimmaisena.)

Tule joulu punainen…

Joulunajan taikaa

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

four + thirteen =