Loading...

Blogi jatkuu ympärivuotisena

Tämä blogi syntyi syksyllä 2012 joulublogiksi toisen blogini rinnalle. Muutama vuosi vierähti niin, että tämä oli ns. kakkosblogi, jossa kirjoittelin joulujuttujani. Elokuussa alkoi jouluun virittäytyminen ja tammikuun alussa jo lopetettiin.

Nyt blogissa puhaltaa kuitenkin muutoksen tuulet ja tämä bloggaaminen ei tänä vuonna jääkään tähän. Miksei tätä blogia voisi kirjoittaa ympäri vuoden? Kohti uutta jouluahan tässä taas ollaan menossa. Eikä joulun odottaminen ole pelkästään piparin leipomista ja kuusen koristelua. Joskus se odottaminen on sitä, että elää vuoden muutkin juhlat ja arjet nauttien jokaisesta hetkestä. Joulu on vain se juhlista juhlin ja vuoden kruunaus.

Näillä ajatuksien myötä, minä en tänä vuonna sanokaan heippoja Nuutinpäivänä, vaan jatkan hieman uusin ajatuksin blogiin kirjoittamista.

Kiitos kaikille lukijoille näistä kolmesta aiemmasta joulusta, toivottavasti teitä jaksaa kiinnostaa blogihistoriani neljäskin joulu.

0

You might also like

Comments (5)

 • Anonyymi 6 vuotta ago Reply

  Tosi kiva! =)

  -Virpi-

 • Sanna 6 vuotta ago Reply

  Mukana ollaan 🙂 Itse päivitin blogiin juuri tämän vuoden ensimmäisen joulukortin, sillä haksahdin ystäväni järjestämään 11kuukauden joulukorttihaasteeseen…eipähän voi kiukutella joulukuussa, että on kiire 😉

 • Tuitiina 6 vuotta ago Reply

  Kirjauduinkin sitten lukijaksi, olen joulublogeissa käynyt vaan visiiteillä. Kiva kun jatkat ympärivuotisesti <3

 • PAKETTINARU 6 vuotta ago Reply

  Jeejeejee! 🙂

 • Mukava kuulla 🙂 lukijana pysytään myös tänä vuonna 🙂

Leave a Reply

two + 11 =