Loading...

Omenakynttilät

Joulu on taas askeleen lähempänä, kun tällä viikolla vietettiin jo “100 päivää jouluun” -päivää. 100 päivää on paljon, mutta samalla se on kuitenkin niiiiin vähän. Tuo 100 päivää jouluun on itselläni sellainen maaginen rajapyykki, jonka jälkeen saa alkaa kuuntelemaan joululauluja ja tekemään joulujuttuja. Joka vuosi kuitenkin lahjat tulee ostettua viimetipassa, osa koristeista unohtuu laittaa esille ja kaikkia kivoja suunnitelmia ei kuitenkaan kerkeä toteuttaa ennen joulua.

Itse tein tämän viikon pimeiden iltojen iloksi omenoista kynttilänjalkoja.

Omenat soveltuvat niin lämpökynttilöiden kaveriksi kuin hieman pidempienkin kynttilöiden kanssa käytettäväksi. Liian pitkän kynttilän kanssa toki saattaa tulla tasapaino ongelmia ja tätä kautta vaaratilanteita.

Omenaan koverretaan lämpökynttilän kokoinen kolo ja siihen painetaan kynttilä. Helppoa, nopeaa ja näyttävää.

0

You might also like

Comments (5)

 • Severus 5 vuotta ago Reply

  Ihana. Tosi omaperäinen idea 🙂

 • Anonyymi 5 vuotta ago Reply

  Kauniita. <3 pitääpä itekin tehä. Tuttavan häissä oli muutama vuosi sitten pöytäkoristeina juuri tuollaiset omenakynttilät. Omenat vain oli kirkkaan vihreä kuorisia ja ehkä jollain kiillotettuja. 🙂 ihania syyspäiviä! – piparimuru

 • Tähtien tuiketta 5 vuotta ago Reply

  Hyvä idea! Käytän pojan synttäreillä. 🙂

 • Anonyymi 5 vuotta ago Reply

  Moikka! Mä oon jo niin joulutunnelmissa! Tänä vuonna joulukalenteri valmistuu myös 2 vuotiaalle koira-neidille:) eipä tässä jaksa millään odottaa sitä joulukuuta!
  T. Joulufriikki

 • Emonen | Tipulassa 5 vuotta ago Reply

  Onpas kivoja! Kävyt sopivat hienosti omenoiden kavereiksi! 🙂

  Emonen / Tipulan joulu

Leave a Reply

four × one =