Loading...

Rapujuhlat

Vietimme viikko sitten rapujuhlia, jotka tuntuivat kyllä kruunaavan koko syksyn. Joillekin rapujuhlat ovat joka syksyinen juttu, mutta meillä nämä ovat harvinaisia herkkuja. Pitäisi ehkä ottaa silti tavaksi. Viimeksi esittelemäni juustopiirakka oli yksi juhlien lisukkeista ja näihinkin juhliin se sopi erinomaisesti.

Tässä rapujuhlien antia kuvien muodossa. Sanat eivät välttämättä riittäisikään kertomaan rapujuhlien tunnelmaa… Alkuperäisenä suunnitelmana oli viettää juhlat ulkosalla, mutta epävakaa sää pakotti meidät sisälle.

Iso kasa rapuja. Näitä oli varattu  n. 10 kpl per ruokailija, mutta ihan niin montaa ei kukaan tainnut jaksaa syödä.

Juustopiirakkaa. Juomana oli kuohuviiniä tuomassa todellista juhlan tuntua.

Voiko rapujuhlia järjestää ilman paahtoleipää?

Makaronisaalaattia. Aina yhtä hyvää.

Ja tottahan pöydässä pitää olla jotain muutakin vihreää kuin tillit rapujen päällä.

Appelsiini ja omenamehua. Appelsiini mehua niille, jotka olivat allergisia omenalle ja omenamehua niille, jotka olivat allergisia sitrushedelmille.

Pentikin Tempo

Muutama erilainen kastike tai dippi ravuille.

Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä.

0

You might also like

Comments (2)

  • Anonyymi 5 vuotta ago Reply

    Oooh, näyttää tosi hyvältä kuulostaa kivalta! Pari kertaa täälläkin on rapujuhlia vietetty, mutta olispa kyllä kiva jos siitä tulisi vuosittainen tapa! Vaikken itse edes rapuja syö… (vielä ainakaan, ehkä vielä alan pitää niistä!) 😀

  • Oi nam, nälkäisenä on suorastaan kiduttavaa katsella tällaisia kuvia. Nuo grillatut katkaravunpyrstöt, miten valmistitkaan ne? Näyttää herkulliselta 🙂

Leave a Reply

4 + 10 =