Loading...

Ensimmäiset salaiset paketit perillä

Salaisen Jouluystävän ensimmäinen kierros pakettien vaihdossa alkoi viikko sitten ja nyt on aika esitellä jo ensimmäisiä paketteja. Ensimmäisen viikon jälkeen paketteja on perillä 5 kpl noin viidestäkymmenestä paketista.

Valitettavasti aikani ei riitä vastailemaan kaikkiin sähköposteihin. En siis tule kuittamaan esittelyä muuten kuin lisäämällä ne tänne blogiin. Lisäksi en vastaile kyselyihin pakettien perille menemisistä tai pakettien tulemisista ennen kuin kyseinen kierros on päättynyt. Muistakaa huomioida, että paketin lähettämisestä paketin esittelyyn voi mennä pahimmassa tapauksessa pari viikkoa.

Viikon päästä pitäisi olla jo perillä tai ainakin matkalla ihan kaikki ensimmäisen kierroksen paketit, joten jos et ole vielä suunnitellut paketin lähettämistä, niin hopi hopi! Ensimmäisten pakettien tulee olla vastaanottajilla ensi viikon perjantaina eli 30.11.2015.

Minna V:n paketti

Nyt minäkin sain vihdoin noudettua paketin automaatilta 🙂

Raskas paketti sieltä löytyikin, mitä kummaahan siellä olisi 🙂

Nättiin paperiin oli kääritty piparitaikinaan raaka-aineet: Oli luomu vehnäjauhoja ja sokeria, mausteita,siirappia ja pari piparimuottia (mahtava juttu koska omia muotteja en löytänyt mistään kun muutama viikko sitten jo eka piparit leivottiin;)

Sitten paketista löytyi vielä viestin lisäksi suklaata ja tytölleni ihana leikki vohvelisetti. Tämä on jo leikeissä mukana ja äiti nyt saa maistaa jos jonkinmoisia erikois vohveleita 😀

Nämä pipari aineet taidan säästää ihan joulupöytään leivottavaksi, kun oli luomua ja kaikkea 🙂

Kiitos Ystävälleni, paketti oli aivan Ihana ja koko perheelle mieluinen!

Blogillisten paketit

Aattoaamuna

Rakkaudesta jouluun 

Sartza-Mamman matkassa

Joulu Mimmin luona

0

You might also like

Comments (2)

  • Joulun Mieltä 5 vuotta ago Reply

    Minna V.: Ihana leivonta setti ja hauska tuo lasten leikkisetti =)

  • Nalle 5 vuotta ago Reply

    ihania paketteja tullut..itsekin sain paketin..haein sen tänään <3 ihanaa…

Leave a Reply

13 + 20 =