Loading...

Salaisia paketteja perillä

Salaisten Jouluystävien paketteja on ropissut perille kohtuullisen hyvää tahtia.

Paketteja on vielä matkalla 33, joten jos et ole vielä lähettänyt pakettiasi omalle Salaiselle Jouluystävällesi, niin hopi hopi! Ensimmäinen kierros päättyy jo perjantaina!

Karon paketti

Salainen Jouluystäväni oli saanut loihdittua aivan mielettömän upean paketin. Pelkästään jo pakettiautomaatin luukun aukaisu toi nenään upean joulun tuoksun. Paketista löytyi joulusuklaata, kaakaota (kiitos, olinkin unohtanut ostaa juuri edellisellä kauppareissulla kyseistä tuotetta!), tuoksuvia lämpökynttilöitä, lautasliinoja, lumihiutale heijastin, glögimaustetta, pehmosydän ja aivan täydelliset kämmekkäät. Nyt täytyy ihmetellä, että mistä Salainen Jouluystäväni pystyi tietämään, että minulla on useammatkin harmaat kämmekkäät? Eli tämälleen minun tyyliäni.

Kiitos Salainen Ystäväni!

Tinttamariian paketti

Ihana jouluystäväni oli käärinyt minulle kasan paketteja. Paketeista kuoriutui ihana joulukalenteri, aamu hämärässä nautittavaksi jouluteetä ja suklaatia, askarteluun ihania tarroja, nauhoja ja kuvioita. Kiitos sinulle ihana jouluystäväni. Teit minulle joulumielen paketeillasi.

Kuva: Tinttamariia

Kuva: Tinttamariia

Viljamin paketti

Sain tänään ensimmäisen pakettini salaiselta jouluystävältäni. Paketissa oli lahjapaperiin paketoituna kaksi piparkakkumuottia, tuoksukynttilöitä, piparileimasin, suklaalevy ja kortti. Kiitos salaiselle jouluystävälleni miellyttävästä paketista!

Kuva: Viljami

Blogillisten paketit

Pitkospuut

Nallen elämää

Elämää maalla

Joulua Sydämellä

Joulun Ilo 

Jouluisia hetkiä 

Tuo ääni tiukujen 

Anun puutarha 

Kisun joulu

0

You might also like

Comments (2)

  • Joulun Mieltä 5 vuotta ago Reply

    Tosi ihania jouluisia paketteja on saapunut kaikille! =)

  • Suski 5 vuotta ago Reply

    Olen käynyt kurkkimassa muiden paketteja, ovat kyllä ihania =) omaani tässä vielä odottelen :/

Leave a Reply

eighteen − 7 =