Loading...

Salaisen Jouluystävän paketteja esittelyssä

Ensimmäinen kierros Salaista Jouluystävää on nyt takana päin. Yksi paketti ei löytänyt omistajaansa, vaan palautui ja yksi osallistuja ei saanut ensimmäistä pakettia. Ringissä on tehty pieniä uudelleen järjestelyjä, jotta kaikilla olisi taas ystävä.

Toinen kierros on alkanut vaisusti. Lisäksi postin lakko tuo omia haasteitaan pakettien perille menemiseen. Suosittelen, että kaikki lähettäisivät ensi viikon aikana toisen paketin ystävälleen, jotta saataisiin paketit hyvissä ajoin ennen joulua perille… Toivottavasti kuitenkin olisivat ennen joulua perille.

Ensimmäisen kierroksen viimeinen paketti

Tipulassa

Toisen kierroksen paketit

Karon paketti

Ihana ylllätys pitkän päivän päätteeksi on löytää pakettiautomaatin luukun takaa paketti salaiselta jouluystävältä. Tällä kertaa paketti oli täynnä ihanaakin ihanempia pikkupaketteja, jotka sisältivät kaikke kivaa. Paketista löytyi patakinnas, teetä, mausteita, suklaata, piparkakkumuotteja, olkikoristeita, puukauha, pipareiden koristeluun kivan väristä massaa ja lisäksi vielä karkkikeppejä. Toivottavasti muistin mainita kaikki. Kiitos tuhannesti omalle Salaiselle Jouluystävälleni!

Blogillisten paketit

Sarin Valkea Joulu

Pitkospuut

Aattoaamuna

Jouluisia hetkiä

Elämää maalla

Tuo ääni tiukujen

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

2 × 1 =