Loading...

Salaisia paketteja osa 3

Luvassa todella iso postaus Salaisten Jouluystävien toisilleen lähettämiä paketteja.

Ensimmäinen kierros on ohi ja odotellaan vielä viimeisiä paketteja perille. Ensi viikolla alkaa toinen kierros, joka päättyy joulukuun alussa.

Minna L:n paketti

Kotona minua odotti ilostuttava yllätys raskaan päivän päätteeksi, kun Postin saapumisilmoitus kehotti minua piipahtamaan lähi Siwassa noutamassa ensimmäinen Salaiselta Jouluystävältä lähetetty paketti.

Lahja oli paketoitu niin kauniisti, että sitä ei olisi hennonut avata! Ulkoasu oli juuri sellainen luonnonläheinen ja jollain tapaa raikas, että valinta osui Ystävältäni kyllä täysin nappiin – oli täysin mieleeni! 🙂

Paketista paljastui Joulusuklaata (jota nautin onnellisesti päivän kiireistä irtautuen), lempeästi vaniljalta tuoksuvia tuikku kynttilöitä ja klassisen kaunis Iittalan Kastehelmi-kynttilälyhty. Kastehelmi sai kunnia paikan keittiön pöydältä ja sieltä se tälläkin hetkellä heijastelee tunnelmallista valoa asuntoon.

Kiitos Ystävälleni ihanasta ja mieleisestä lahjasta!

Kuva: Minna L.

Kuva: Minna L.

Kuva: Minna L.

Katariinan paketti

Olipas mukava tunne hakea pakettiautomaatista kiireisen viikon keskellä paketti salaiselta joulun ystävältä. Paketti oli kauniissa valkeassa paperissa. Sisältö oli aivan ihana ja tosi runsas. Paketista löytyi mm. tuikkuja joulupukkipussissa, valkoinen lyhty, servettejä, luumuhilloa, sokerikuorrutetta, patalappu, resepti, jouluinen konvehtirasia. Nam, nam! Kiitos ja kumarrus.

Kuva: Katariina

Kaisan paketti

Voi että, tätä pakettia oli odotettu! Tai oikeammin paketteja; ihanainen ystäväni oli panostanut paketointiin ja sai minut hykertelemään tyytyväisenä J Availin paketteja yksitellen ja ihastelin, kuinka oikeaan ystäväni oli osunutkaan! Tarvikkeita paketointiin ja joulukortteihin; pian siis saan aloittaa korttiaskartelut! Heijastus-lanka on minulle aivan uusi tuttavuus, mutta voi olla, että siihen on pakko päästä tarttumaan jo piakkoin ja keskeneräiset käsityöni saavat lojua keskeneräisenä vielä hetken pidempään.. J Aika mahtava idea nuo pienemmin pakatut joulusuklaat – maistanut olen ja pitänyt, mutten sortunut syömään kaikkea kerralla, kuten perinteisen suklaalevyn kohdalla olisi helposti käynyt 😉 Siivoilin tänään, ja siivouksen myötä eksyi jo muutama lumihiutale ikkunaani, loput löytävät paikkansa takuulla joulun lähestyessä..! En ehkä edes osaa kuvata, kuinka leveän hymyn SJY:ni lahjallaan sai kasvoilleni; täydellistä! J Kiitos, Salainen jouluystäväni!

Ps. Sininen ja hopea miellyttävät silmääni 😉

Kuva: Kaisa
Kuva: Kaisa

Kirsikan paketti

Sain postiin ihanan joulunpunaisen paketin. Kovasti oltiin jo odoteltu ja ihana paketti sieltä sitten tulikin!

Paketti sisälsi jouluista teetä (mistä olikin ystäväni aavistanut että teeihmisiä ollaan??), joulusuklaata  (Nam!), jouluisia pilkkuservettejä, enkelipiparimuotit (jotka ovat muiden muottien kanssa lieden yllä koko ajan esillä! ), kaunis talvinen sydänkoriste, aivan mahtava poroaskartelusetti (lapset hyppäsi riemusta kattoon!), nätit itse tehdyt adventtikynttilät ja joulukortti viestinä mukana. Paketti oli mieluisa ja kaunis, kiitos oikein paljon Salainen Jouluystäväni!!

Kuva: Kirsikka

Blogillisten paketi

Sarin Valkea Joulu

Elämää Maikkimaassa 

Pikkuinen tonttu 

Koti kuusen alla

Marjakuja

Romppala

Merry christmas

Videonauhan aikaa

Ei koskaan valmista

Toiveita, Haaveita ja Suloisia Unelmia 

Joulun Mieltä 

Joulu suloinen 

Talven Ihmemaa 

Lumihiutaleita portailla

~Have Yourself A Merry Little Christmas~ 

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

five × five =