Loading...

Salaisia paketteja perillä osa 4

Pakettien esittelyjä ensimmäisen kierroksen osalta tippuu nyt mukavaa tahtia sähköpostiini. Teillä tietämättömillä on tällä hetkellä 7 pakettia. Jos olet saanut pakettisi, mutta unohtanut ilmoittaa siitä, niin ilmoitathan minulle pikimmiten saaneesi paketin. Jos taasen et ole lähettänyt pakettiasi, niin ilmoitathan siitäkin.Lisäksi odottelen muutamia esittlyjä paketeista, mutta niiden kanssa ei kenelläkään vielä ole suuri kiire.

Tässä taas esittelyssä muutamia paketteja.

Ellan paketti

Maanantaini pelasti SJY:n saapunut ensimmäinen paketti. Ihanaa! Jännityksellä avasin paperin ja sain syliini kunnon leivontapommin: lehden uusilla ideoilla ja lisää mausteita kaappiini (piparkakkumauste, nam!). Essu tulee kyllä tarpeeseen, aina on vähintään paita sotkussa, mutta ikinä en ole saanut essua hankittua. Ja possumuotteja minulta ei vielä ollut, en tiedä kuinka se on edes mahdollista, mutta onneksi asia korjaantui 😀 On tainnut jouluystäväni käydä tonttuna kurkkimassa, kun osasi näin mieleisen lahjan antaa 😉 Joulussa minusta parasta onkin kaikenlainen tekeminen ja nyt kun marraskuu on alkanut, ei taida enää olla liian aikaista testata lehden reseptejä <3

Kiitos SJY paketista ja terveisistä !

Kuva: Ella

Annen paketti

Jännityksellä odotin, mitä salainen jouluystäväni oli minulle lähettänyt. Paketista löytyi kaikkea

kivaa joulun odotukseen. Pääsen nauttimaan teetä kynttilän valossa sekä kokeilemaan uutta

kakkureseptiä. Leipomisen jälkeen saan rasvata käteni hyväntuoksuisella käsirasvalla.

Joulupaketteihin tuli tarroja ja olipa ystäväni muistanut myös lapsiani tarrapaketeilla. Tosi kiva yllätys. Kuva: Anne

Lauran paketti

Paketistani löytyi kynttilöiden rakastajalle kynttilöitä ja jouluiset tulitikkuaskit. Sekä tietenkin joulukortti sjy:ltä. Kiitos paketista.

Kuva: Laura

Blogillisten paketi

En lingvist på luffen

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

ten + 15 =