Loading...

Loppiainen — joko joulu on ohi?

Jouluaatto

Nyt tammikuussa on ollut ensimmäiset hetket hieman huokaista helpotuksesta. Samalla on myös ollut ensimmäiset hetket vain istua ja nauttia ihanasta joulukodista. Kuusi tuoksuu ja on kaunis, hyasinteista sitkeimmät jaksavat vielä kukkia ja ulkonakin on viimeinkin valkoista.

Blogi hiljeni joulukuussa oman arkielämäni kiireiden taakan alle. Lokakuun lopulla aloitin sivutyön ja tein kahta työtä joulukuun toiseen viikkoon saakka. Joulukuun loput viikot olin lomautettuna vakituisesta työstäni ja tein sivutyötäni täysipäiväisesti samalla valmistellen joulua. Blogiin kirjoittaminen tuossa vaiheessa tuntui liian työläältä, joten päätin tänä vuonna ennemminkin vain nauttia ihanasta joulusta!

Tänäkään jouluna en kerennyt kuuntelemaan Kauneimpia joululauluja. Kerran olin jo menossa, mutta työpäivä venyi 10 min liian pitkäksi, joten en enää ennättänyt. Tänä jouluna en leiponut ollenkaan. En tehnyt sinappia enkä valmistanut muuta kuin porkkana- ja lanttulaatikot.

Vuosi päättyi pyörän ja jääkaapin hajoamiseen. Uusi vuosi on puolestaan alkanut edellisvuoden paikkailulla eli uudella jääkaapilla ja pyörällä sekä hetken hengähdyksellä. Pysähtymisellä tämän joulun kauneuden keskelle.

Joko oikeasti on loppiainen? Onko oikeasti pakattava jo joulu pois? Tänä vuonna en haluaisi. Enhän minä tänä vuonna kaikkia koristeita kerennyt edes esille laittaa.

Ehkä jätän joitain koristeita odottelemaan Nuutinpäivää. Josko se nuuttipukki keräisi joulun pois…

Oma kotikuusi loppiaisaamun hämärässä.

Jospa ainakin valot jättäisin ilahduttamaan vielä pimeitä aamuja.

0

You might also like

Comments (2)

Leave a Reply

sixteen + 19 =