Loading...

Salaisen Jouluystävän ilmoittautuminen alkaa

Salaisen Jouluystävän 2016 ilmoittautuminen alkaa tästä hetkestä.  Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet Salaiset Jouluystävät! Tehdään tästäkin joulunodotuksesta ikimuistoinen ja jännittävä Salaisille Jouluystävillemme!

Salainen Jouluystävä on pakettien vaihtorinki. Ideana on lähettää muutama paketti ringin kautta saamallesi ystävälle esimerkiksi nimimerkin suojissa. Myös sinä saat oman paketin salaiselta jouluystävältä, joka on eri henkilö kuin jolle itse lähetät paketteja. Tarkemmat ohjeet löytyvät säännöistä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen kohtijouluablogi@gmail.com. Kerro viestissä itsestäsi ainakin seuraavat asiat:

Etu- ja sukunimi:

Osoite:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero (jos haluat vastaanottaa paketteja pakettiautomaatin kautta):

Nimimerkki (jos et halua esiintyä paketteihin liittyvissä jutuissa etunimelläsi): 

Ikä:

Mistä erityisesti pidät:

Kerro jotain itsestäsi (esim. perhe, jouluiset tai muut kiinnostuksen kohteet tms. Mitä enemmän kerrot, sitä todennäköisemmin saat mieluisan paketin.):

(Mahdollisen) Blogisi osoite:

Liitä ilmoittautumiseen mukaan myös valokuva teemalla minun syksyni. Kuvassa tulee olla myös paperilapulle kirjoitettuna päivämäärä ja oma nimimerkki. Kirjoita kuvasta minulle kattava esittely (lue: enemmän kuin muutama lause).Huolimattomasti ja puuttellisesti tehtyjä ilmoittautumisia ei huomioida!

Antamasi tiedot annetaan ainoastaan henkilölle, joka lähettää sinulle salaisia paketteja. Vain etunimesi tai nimimerkkisi sekä mahdollisen blogisi osoite julkaistaan Kohti Joulua -joulublogissa.

Laittakaa viestiinne myös tietoa mahdollisista allergioista, mikäli epäilette niiden vaikuttavan paketin sisältöön.  Salainen Jouluystäväsi lähettää paketit sinulle esittelytekstisi perusteella, joten kirjoitathan tekstistä sellaisen, että sinulle on helppo lähettää paketti.

Mukaan mahtuu 50 osallistujaa.

Ilmoitautuminen alkaa siis nyt ja päättyy sunnuntaina 16.10.2016. Arvon jokaiselle osallistujalle oman Salaisen Jouluystävän 23.10. mennessä ja lähetän yhteystiedot kullekin sähköpostitse.

OHJEITA JA SÄÄNTÖJÄ

Jokainen lähettää omalle Salaiselle Jouluystävälleen kaksi (2) jouluista pakettia. Jokaisen paketin arvo (omatekoisissa arvioitu arvo) tulee olla vähintään 15€ + lähetyskulut. Lähetystavan saa kukin valita itse. Paketit tulee lähettää seuraavan aikataulun mukaan:      1. paketin on oltava perillä 24.10.-6.11.

      2. paketin on oltava perillä 21.11.-4.12.

Paketoi lahjasi asianmukaisella tavalla, jotta lähetys on ehjä vielä vastaanottajalle saavuttuaankin.

Paketin sisältöä valitessa kannattaa ottaa huomioon asioita, joita sinulla on tiedossa vastaanottajasta. Jos vastaanottajalla on oma blogi, sieltä kannattaa myös käydä kurkkimassa lisävinkkejä lahjan valintaan. Lähetäthän vain sellaisia paketteja, joita toivoisit myös itse saavasi!

Tarkoitus on, että paketin lähettäjän henkilöllisyys paljastetaan vasta viimeisessä paketissa. Lähettämisessä voi käyttää mielikuvitusta, jotta lähettäjän henkilöllisyys pysyisi salassa mahdollisimman pitkään (nimimerkit, kaverin osoite lähettäjäkentässä jne. jne.).

Saatuasi paketin, ota paketin sisällöstä valokuvakirjoita paketista kuvaus ja julkaise omassa (julkisessa) blogissasi sekä lähetä blogijuttusi linkki sähköpostilla minulle. Jos sinulla ei ole omaa julkista blogia, lähetä valokuva ja teksti minulle, niin julkaisen kirjoituksesi kuvineen Kohti Joulua -joulublogissa. Koosteita saapuneista paketeista julkaistaan Kohti Joulua -joulublogissa 1-3 per kierros.

Jos et saa tai lähetä paketteja määräaikaan mennessä, paljastetaan parin henkilöllisyys toisellekin osapuolelle ja henkilöt voivat yhdessä neuvotella paketin korvaamisesta. Salaisen Jouluystävän järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan puuttuvia paketteja, koska lahjojen vaihtoringissä ei ole osallistumismaksua.

Ilmoita paketin saapumisesta minulle heti. Jutun kirjoittamiseen annan aikaa tasan viikon, mutta paketin saapumisesta haluan tietää samana päivänä. Tällä tavoin pystyn kontrolloimaan sääntöjen noudattamista.

Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta.

Lyhennetyt säännöt: Mikäli ilmoittaudut mukaan, sitoudut lähettämään Salaiselle Jouluystävällesi kaksi vähintään viidentoista euron arvoista pakettia joulukuun alkuun mennessä.  Omat saamasi paketit esittelet joko omassa blogissasi tai lähetät kuvan ja kattavan esittelyn paketista sähköpostilla Kohti Joulua -joulublogiin.Ilmoittaudu mukaan VAIN jos voit sitoutua Salaiseen Jouluystävään koko ajaksi!!

0

You might also like

Comments (12)

 • Severus 4 vuotta ago Reply

  Kivaa. Viime vuonna olin ensimmäisen kerran mukana ha tykkäsin. Tänä vuonna todellakin uudestaan mukaan 😁

 • Anonyymi 4 vuotta ago Reply

  Mukavaa!
  Kuinka "salaisena" tuo jouluystävä pysyy, jos hän saa lähettäjän tiedot kuten blogin tietoonsa? 🙂 Omassa blogissani mm. on omia kuvia jne.

  Karo 4 vuotta ago Reply

  Yllättävän hyvin ystävät ovat pysyneet salaisena aikaisempina vuosina. 🙂 " Ideana on lähettää muutama paketti ringin kautta saamallesi ystävälle esimerkiksi nimimerkin suojissa. Myös sinä saat oman paketin salaiselta jouluystävältä, joka on eri henkilö kuin jolle itse lähetät paketteja. " Eli jokaisella on kaksi salaista jouluystävää: se kenelle lähetät paketteja ja se jolta saat paketteja.

 • -K 4 vuotta ago Reply

  Jes, tätä on odotettu! Ensimmäisen kerran ikä riittää osallistumiseen, mukana 🙂

 • Kyllä mä lähden kans tänä vuonna mukaan. 🙂 Kiva, kun järjestät tämän taas! Mulle vaan tuottaa ongelmia tuo lisätehtävä. Yritän saada jotain aikaiseksi. ;D

 • joulumammax2 4 vuotta ago Reply

  Jesh!!Ilmoittautuminen lähti tulemaan 🙂

 • Nalle 4 vuotta ago Reply

  Ilmoittauduin…jesh…toiv löytyy kaikki tiedot kun kännykäl kirjoitin. Kuvan otto oli haasteellista 😂

 • pikkuinen tonttu 4 vuotta ago Reply

  Ilmoittautuminen, check! Joulua siellä joulua täällä… 😉

 • Sartza 4 vuotta ago Reply

  Oiii..tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa 😀 Mutta ilmottautuduttu mukaan, perinnettä ei katkaista, 5:s kerta jo 😀

 • Anonyymi 4 vuotta ago Reply

  "Kuvassa tulee olla myös paperilapulle kirjoitettuna päivämäärä ja oma nimimerkki." Mulla olis aivan ihania kuvia otettuna, mutta kun niissä ei ole paperilappusia:D Voiko kuvaan lisätä noi tiedot jälkikäteen, vai otanko vaan suosiolla uusia?

  Karo 4 vuotta ago Reply

  Ota suosiolla uusi 🙂 . Paperilapun idea on, että pystyn varmistumaan että sinulla on oikeasti mahdollisuus ottaa kuvia saamastasi paketista. Valitettavasti joinain vuosina on ollut kuvien ja niiden saamisen kanssa ongelmia, jonka vuoksi jo ilmoittautumisvaiheessa haluan olla varma, että kaikki ilmoittautuneet pystyvät ottaa kuvia milloin vain.

 • Joulun Mieltä 4 vuotta ago Reply

  Viimein sain otettua kuvan ja tehtyä ilmoittautumisen =)JEE!

Leave a Reply

thirteen − 4 =