Loading...

Salaisen Jouluystävän ensimmäisen kierroksen pakettikooste

Ensimmäinen pakettikierros Salaisessa Jouluystävässä on ohi ja nyt on aika esitellä ensimmäisen kierroksen paketit. Tämän kierroksen paketit ovat olleet aivan ihania ja tuoneet monelle joulumieltä!

Seuraavan ja samalla viimeisen kierroksen ensimmäiset paketit saavat olla perillä aikaisintaan ensi maanantaina. Muistakaa, että paketin tulee kuitenkin olla vastaanottajallaan jo 4.12. Aikaa seuraavan viimeisin paketin lähettämiseen ei siis ole enää paljoa.

Kiitos osallistujille ensimmäisestä kierroksesta!

Papun paketti:

Perjantai-iltana hain postista suloisen paketin! Paketista paljastui kaunis kirje salaiselta jouluystävältäni sekä joulumme värimaailmaan ja tyyliin sopivia tähtikoristeita. Paketissa oli myös oikein hyvännäköinen käsipyyhe ja kivan tyylikäs tiskirätti, nekin molemmat juuri meille sopivia! Lisäksi paketista paljastui lakritsituoksukynttilä, joka oli todella huomaavainen lahja nyt, kun en voi mustia herkkujani syödä. Kaiken kaikkiaan salainen jouluystäväni oli nähnyt vaivaa ja kasannut minulle sopivan ja todella ilahduttavan kokonaisuuden! Kiitos! 🙂

Kuva: Papu

Kuva: Papu

Pupusen paketti:

Olipas kiva ylläri viime viikolla kun postilaatikkoon oli tupsahtanut laatikko jonka lähettäjästä ei ollut mitään tietoa 🙂 ! Arvuuttelin vain että mikähän mahtaa olla rinki mistä tuli. Mutta joka tapauksessa iso Kiitos tästä kivasta paketista. Olethan kuitenkin tarkempi viimeisen paketin kanssa 😉 (allergiat ainakin huomioiden) !

Kuva: Pupunen

Nellin paketti:
Joulumieli nousi heti pintaan, kun hain postista kauniiseen joulupaperiin käärityn paketin. Malttamattomana kiirehdin kotiin
avaamaan pakettia. Pahvilaatikosta paljastui kortti, sydänkoriste joulupukin kuvalla, kaksi pöytätablettia kauniilla sydänkuosilla sekä ihanan pehmoinen viltti, joka sopii kotiini ihan täydellisesti. Kiitos tästä ihanasta lahjasta salainen jouluystäväni!


Kuva: Nelli


Eveliinan paketti:
Jännittyneenä ja malttamattomana odotin ensimmäistä pakettiani, tässä oli vielä se niin jännittävää että paketin lähettejä on tuntematon. Yleensä olen sellainen salapoliisi, että saan joululahjani selville jo ennen aattoa. 😀 Nyt ihan oikeasti, en tiennyt mitä sieltä paljastuu.
Ja mitä ihmettä! Paketti oli niin kiva! Kaikista ihanin yllätys oli paketissa oleva vuoden 2017 kalenteri keittiöpyyhe. Ihan huippu. JItseasiassa tykkäsin kovasti koko sisällöstä, Fazerin joulukalenteri (NAM! Ainut ja oikea, jei!), piparkakkumauste ja muotit, Kotilieden joululehti<3, joulutarrat, nauha, pikkuiset pyykkipojat ja juuri tätä tekstiä kirjoittaessani hörpin ihanaa jouluteetä. <3 Kiitos!


Kuva: Eveliina


Lucifer-09:n paketti:
kiitos ihanasta paketista.:) oli erittäin mieluinen.pikku myy mukin sain,teetä ja tiskirätin.muki jo kovassa käytössä. 🙂 jään odottamaan innolla seuraavaa pakettia.


Kuva: Lucifer-09


Tinttamariian paketti:
Salainen jouluystäväni oli paketoinut ihquja joulutunnelmaa herättäviä joulutuotteita. Paketissa oli ihana sisustus kyltti, servettejä, kanelitankoja, lumiukko-suklaata sekä joulukortti askarteluun joulupaperia. Tämä oli paketti lähempänä joulua.. Kiitos ihana jouluystäväni jouluhengen herättämisessä.


Kuva: Tinttamariia


Pumpernikkelin paketti:
Innostuin kovasti paketin suuresta koosta ja vielä enemmän kun löysin kuoresta noin ihanasti paketoidut pikku lahjat:) Olen innostunut nyt syksyn mittaan juomaan teetä, joten jouluinen vihreä tee tuli tarpeeseen. Myös pähkinät ovat aina loppu, ihanaa että niitäkin sain! Kovasti on viime kuukaudet tehnyt mieli neuloa, että taisi salainen jouluystäväni kurkkia ikkunan takana ja kuulla toiveeni. Saisinpa virkattua yhtä siistiä jälkeä kuin paketissa ollut käsityö. Vihreä on myös lempivärini joten paketti oli oikein mieluinen:)


Kuva: Pumpernikkeli

Kuva: Pumppernikkeli


Kaisan paketti:
Mistä tietää, että joulu lähestyy? Siitä, että puhelimeen kilahtaa viesti, joka kehottaa hakemaan postista ensimmäisen SJY:n paketin! Vaikka päivän aikataulu oli kiireinen, oli paketin hakemiselle löydyttävä aikaa, sen olin päättänyt. Paketin pyöreä muoto sai minut kiinnostumaan toden teolla, eikä suotta. Joulukuusikuosinen lahjarasia pääsee takuulla jatkokäyttöön lahjoja paketoidessa 🙂
Lahjarasiasta paljastui monenlaista joulunodotuksessa ja jouluvalmisteluissa hyödynnettävää; glitteriä, tekolunta (voisin hyödyntää adventtikynttiläasetelmassa), satiininauhaa ja ihanaa teippiä 🙂 Nuo jouluiset sukat ovat omiaan palelemiseen taipuvaisen jouluhöperön jalkaan! Kanelitangot sekä glögimauste pääsevät myös takuulla käyttöön. Olen glögin suurkuluttaja, mutta koskaan en ole itse sitä tehnyt. Näpyttelinkin poikaystävälleni samoin tein viestin, että pääsemme punaviinin ostoon, jotta glögimausteita päästään testaamaan. Piparkakun makuiset Dumle -karkit kyllä kruunasivat lahjan. Ja kyllä vain, olen malttanut toistaiseksi itseni ja syönyt vain muutaman. Kiitos paketistani, SJY! 🙂


Kuva: KaisaBlogillisten paketit:

0

You might also like

1 Comment

  • Nalle 4 vuotta ago Reply

    Oi miten ihania lahjoja kaikki on saanut.

Leave a Reply

twenty − twenty =