Loading...

Suuri glögimaistelu: Herrljunga 1911 Vadelma & Lakritsi

Tällä kertaa maisteluun pääsi ruotsalainen Herrljunga 1911 Vadelma & Lakritsi -glögi. Tämä tuote oli ensimaistamalta perinteisen viinaglögin makuinen eli paha.

Tuoksu tässä glögissä oli kylmänä ihanan raikas vadelma. Lämmitettynä tuoksuun tuli myös lakritsin tuoksua. Tuoksu lupasi enemmän kuin mitä glögi antoi.

Glögin maussa päälimäisenä oli viina, joka ei todellakaan ole omaan mieleeni. Maku oli kuitenkin hyvin vadelmainen, jonka lisäksi maussa oli suolaisuutta joka tuli lakritsista.

Yksi toinen glögin maistelija luonnehti glögiä sanoilla “ihan hauska” ja toinen: “tässä ei ole mitään hauskaa! Eikä taida tullakaan kun ei pysty edes lasillista juomaan saati pullollista”.

0

You might also like

Comments (3)

  • mummo 4 vuotta ago Reply

    Vadelma-lakritsi kuullostaa ensin hyvältä mutta kokemukseesi perustuen taitaa jäädä kauppaan, minäkään en tykkää viinan mausta glögissä. Leppoisaa sunnuntaita!

  • Hosuli 4 vuotta ago Reply

    Hauskaa lukea rehellisiä tuotearvosteluita, joissa ei ole pelkkää hehkutusta! Harmi, ettei glögi maistunut hyvältä, koska maku kuulostaisi siltä että voisi olla kovastikin herkkua! Taidan silti kokeilla, koska pidän molemmista, vadelmasta ja lakritsista.

    -Ruut

  • Tulin kertomaan, että linkkasin blogisi omaani, joulukalenterin luukkuun 10 🙂

Leave a Reply

15 − 5 =