Loading...

Ilmoittautuminen Salaiseen Jouluystävään

Joulu blogi

Salaisen Jouluystävän 2017 ilmoittautuminen alkaa tästä hetkestä.  Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet Salaiset Jouluystävät! Tehdään tästäkin joulunodotuksesta ikimuistoinen ja jännittävä Salaisille Jouluystävillemme!

Salainen Jouluystävä on pakettien vaihtorinki. Ideana on lähettää muutama paketti ringin kautta saamallesi ystävälle esimerkiksi nimimerkin suojissa. Myös sinä saat oman paketin salaiselta jouluystävältä, joka on eri henkilö kuin jolle itse lähetät paketteja. Tarkemmat ohjeet löytyvät säännöistä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen kohtijouluablogi@gmail.com. Kerro viestissä itsestäsi ainakin seuraavat asiat:

Etu- ja sukunimi:

Osoite:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero (jos haluat vastaanottaa paketteja pakettiautomaatin kautta):

Nimimerkki (jos et halua esiintyä paketteihin liittyvissä jutuissa etunimelläsi): 

Ikä:

Mistä erityisesti pidät:

Kerro jotain itsestäsi (esim. perhe, jouluiset tai muut kiinnostuksen kohteet tms. Mitä enemmän kerrot, sitä todennäköisemmin saat mieluisan paketin.):

(Mahdollisen) Blogisi osoite:

Liitä ilmoittautumiseen mukaan myös valokuva teemalla minun syksyni. Kuvassa tulee olla myös paperilapulle kirjoitettuna päivämäärä ja oma nimimerkki. Kirjoita kuvasta minulle kattava esittely (lue: enemmän kuin muutama lause). Tätä kuvaa ja esittelyä ei julkaista, mutta varmistan tällä jokaisen osallistujan sitoutumisen lahjarinkiin.Huolimattomasti ja puuttellisesti tehtyjä ilmoittautumisia ei huomioida!

Antamasi tiedot annetaan ainoastaan henkilölle, joka lähettää sinulle salaisia paketteja. Vain etunimesi tai nimimerkkisi sekä mahdollisen blogisi osoite julkaistaan Kohti Joulua -joulublogissa.

Laittakaa viestiinne myös tietoa mahdollisista allergioista, mikäli epäilette niiden vaikuttavan paketin sisältöön.  Salainen Jouluystäväsi lähettää paketit sinulle esittelytekstisi perusteella, joten kirjoitathan tekstistä sellaisen, että sinulle on helppo lähettää paketti.

Mukaan mahtuu 50 osallistujaa.

Ilmoitautuminen alkaa siis nyt ja päättyy sunnuntaina 15.10.2017. Arvon jokaiselle osallistujalle oman Salaisen Jouluystävän 22.10. mennessä ja lähetän yhteystiedot kullekin sähköpostitse.

OHJEITA JA SÄÄNTÖJÄ

Jokainen lähettää omalle Salaiselle Jouluystävälleen kaksi (2) jouluista pakettia. Jokaisen paketin arvo (omatekoisissa arvioitu arvo) tulee olla vähintään 15€ + lähetyskulut. Lähetystavan saa kukin valita itse. Paketit tulee lähettää seuraavan aikataulun mukaan:      1. paketin on oltava perillä 23.10.-10.11.

      2. paketin on oltava perillä 20.11.-8.12.

Paketoi lahjasi asianmukaisella tavalla, jotta lähetys on ehjä vielä vastaanottajalle saavuttuaankin.

Paketin sisältöä valitessa kannattaa ottaa huomioon asioita, joita sinulla on tiedossa vastaanottajasta. Jos vastaanottajalla on oma blogi, sieltä kannattaa myös käydä kurkkimassa lisävinkkejä lahjan valintaan. Lähetäthän vain sellaisia paketteja, joita toivoisit myös itse saavasi!

Tarkoitus on, että paketin lähettäjän henkilöllisyys paljastetaan vasta viimeisessä paketissa. Lähettämisessä voi käyttää mielikuvitusta, jotta lähettäjän henkilöllisyys pysyisi salassa mahdollisimman pitkään (nimimerkit, kaverin osoite lähettäjäkentässä jne. jne.).

Saatuasi paketin, ota paketin sisällöstä valokuvakirjoita paketista kuvaus ja julkaise omassa (julkisessa) blogissasi sekä lähetä blogijuttusi linkki sähköpostilla minulle. Jos sinulla ei ole omaa julkista blogia, lähetä valokuva ja teksti minulle, niin julkaisen kirjoituksesi kuvineen Kohti Joulua -joulublogissa.  Koosteita saapuneista paketeista julkaistaan Kohti Joulua -joulublogissa 1-3 per kierros.

Jos et saa tai lähetä paketteja määräaikaan mennessä, paljastetaan parin henkilöllisyys toisellekin osapuolelle ja henkilöt voivat yhdessä neuvotella paketin korvaamisesta. Salaisen Jouluystävän järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan puuttuvia paketteja, koska lahjojen vaihtoringissä ei ole osallistumismaksua.

Ilmoita paketin saapumisesta minulle heti. Jutun kirjoittamiseen annan aikaa tasan viikon, mutta paketin saapumisesta haluan tietää samana päivänä. Tällä tavoin pystyn kontrolloimaan sääntöjen noudattamista.

Muistathan ilmoittaa aina sähköposteissasi ja muissa viesteissäsi nimimerkkisi, jolla osallistut rinkiin. Tämä helpottaa minun toimintaani ja suojaa sinun henkilöllisyyttäsi, jos osallistut nimimerkillä.

Osallistujien alaikäraja on 18 vuotta.

Lyhennetyt säännöt: Mikäli ilmoittaudut mukaan, sitoudut lähettämään Salaiselle Jouluystävällesi kaksi vähintään viidentoista euron arvoista pakettia joulukuun alkuun mennessä.  Omat saamasi paketit esittelet joko omassa blogissasi tai lähetät kuvan ja kattavan esittelyn paketista sähköpostilla Kohti Joulua -joulublogiin.Ilmoittaudu mukaan VAIN jos voit sitoutua Salaiseen Jouluystävään koko ajaksi!!

0

You might also like

Comments (8)

 • redrose82 3 vuotta ago Reply

  Toivottavasti ilmoittautuminen tullut perille =)

  redrose82 3 vuotta ago Reply

  Nimimerkillä Joulunmieltä

  Karo 3 vuotta ago Reply

  Ilmoittautuminen on perillä 🙂

 • Anonyymi 3 vuotta ago Reply

  Onko tullut jo paljon ilmoittautumisia? Vieläkö mahtuu mukaan? 🙂

  Karo 3 vuotta ago Reply

  Vielä mahtuu mukaan, joten ei muuta kuin ilmoittautumista tulemaan! 🙂
  Ja tarvittaessa isonnetaan hieman osallistujamäärää.

 • sadelikka 3 vuotta ago Reply

  Onkohan ilmoittautuminen tullut perille? Viime viikolla laitoin.

  Karo 3 vuotta ago Reply

  Jos ilmoittautuminen näkyy sinulla lähetetyissä ja osoite on oikein, se on varmasti myös saapunut perille. 🙂 Tarkistan roskapostini säännöllisesti, joten sinnekään ei pitäisi eksyä mitään. Kertaakaan ei ole vielä yksikään ilmoittautuminen hukkunut ja jos jostain syystä hukkuisi, se on korjattavissa myöhemminkin. 🙂 Kävin nyt kaikki ilmoittautumiset läpi, mutta nimimerkilläsi ei ole tullut ilmoittautumista, oletko kenties ilmoittautunut muulla nimellä kuin Sadelikka?

 • sadelikka 3 vuotta ago Reply

  Nimimerkki on Mimmukka, mutta säpo osoite sadelikka.

Leave a Reply

4 × two =