Loading...

L’Occitanen kosmetiikkajoulukalenteri

kosmetiikka_joulu_kalenteri

Yhteistyöpostaus

Kosmetiikkajoulukalenterit on viime vuosina olleet todella kovassa suosiossa ja suosituimmat kalenterit ovatkin loppuneet jopa kesken. Näiden kalentereiden kanssa saakin olla ajoissa liikkeellä, jos haluaa saada jonkun tietyn kalenterin juuri itselleen.

L’Occitanen joulukalenteri on yksi näistä suuren suosion saavuttaneista kalentereista ja minun yksi suosikeista. Tämän vuoden kalenterin avaamista odotan enemmän kuin innolla ja saatoinpa jo muutaman luukun Loksulta saamastani kalenterista avatakin… hups.

Jos L’Occitane ei ole sinulle ennestään tuttu, niin lyhyesti kerrottuna Loksulla on laaja valikoima hius- ja ihonhoitotuotteita, jotka kunnioittavat Provencen perinteitä. Tuotteet on kehitetty aromaterapian ja fytoterapian periaatteita noudattaen, joten tarjolla on ihon ja hiusten hoitamisen lisäksi myös aistielämyksiä.

Joulukalenterissa on huumaava tuoksu, joka suorastaan valloitti jo pakettia avatessa. Kalenteri sisältää 24 L’Occitanen suosikkituotetta eli luvassa on suihkussa käytettäviä tuotteita, hemmottelua käsien iholle sekä muille vartalon osille.

Tämän kalenterin ehdottomat plussat ovat hyödylliset tuotteet, jotka ovat ylellisiä ja aikuiseen makuun. Kalenterin tuotteet ovat näytekokoisia eli noin 10-35 ml pakkauksia. Kovin pitkään nämä pienet tuotteet eivät siis riitä, joka voi olla sekä hyvä että huono asia.

Loksulta on tulossa myyntiin myös luksusjoulukalenteri, joka nimensä mukaisesti tarjoaa peruskalenteria vähän enemmän.

L’Occitanen kosmetiikkajoulukalenteri tulee myyntiin heidän omille verkkosivuilleen 8.10.2017 ja heidän omiin myymälöihinsä 18.10.2017.

Kosmetiikkajoulukalenteria tulee myyntiin myös Sokoksille ja Stockmanneihin, mutta niiden tarkkaa aikataulua en tiedä.

Kalenterin hinta on noin 49 €.

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

five + two =