Loading...

Pallokranssi ja tonttuovi

Joka joulu on vähintään yksi uusi askartelu villitys. Viime vuoden ehdoton ykkönen oli pallokranssi ja taitaa sen suosio tänäkin vuonna jatkua. Joulun 2017 villitykseksi näyttäisi nousevan tontun ovet. Jos et ole vielä askarrellut kumpaakaan, niin näitä suosittelen kokeilemaan, koska nämä ovat helppoja!

Kranssi joulupalloista eli pallokranssi

Tarvikkeet

60-80 kpl joulukuusenpalloja

Kranssipohja

Kuumaliimaa

Liimaa kranssi pohjaan kuumaliimalla joulukuusenpallot oman mielesi mukaan. Palloja voi liimata kiinni myös toisiinsa. Mitä enemmän palloja käytät sitä näyttävämmän kranssin saat tehtyä. Erittäin helppoa ja hauskaa!

Tonttuovi

Tonttuovessa ideana on rakentaa omaan kotiin pienen pieni ovi seinään, joka johtaa “tontun kotiin”. Oven ympäristön voi koristella, mutta myös pelkkä ovikin riittää herättämään varsinkin pienemmän väen kiinnostuksen ja jännityksen. Tonttujen ovia askarrellessa vain mielikuvitus on rajana, koska jokaisen kotona asuu aivan erilainen tonttu omine harrastuksineen ja erikoispiirteineen. Asuuko sinun luonasi pullantuoksuinen kotitonttu vai extremelajeja harrastava sporttitonttu?

Valmiita tonttuovi -materiaalipakkauksia pääset ostamaan täältä.

0

You might also like

Comments (2)

  • Johanna 3 vuotta ago Reply

    Tuo tonttuovi oli mulle ihan uusi juttu, mutta miten ihana idea! Itse olen vähän tonttuhullu 😀 joten ovikin olis kiva!

  • marika 3 vuotta ago Reply

    Ihana toi kranssi. Näin tumpelona askartelijana jopa tuo vois minulta onnistua =) Joulupalloja kun on kerääntynyt isot määrät =P

Leave a Reply

twelve + thirteen =