Loading...

Suurten tunteiden joulu -kirja + ARVONTA

Yhteistyöpostaus

Suurten tunteiden joulu on tämän syksyn uutuus joulukirja. Kirjan tekijä kolmikosta löytyy yksi tunnettujen suomalaisten joululehtien päätoimittaja, eivätkä muutkaan tekijät ihan ensikertalaisia ole. Kirjan on tehnyt Jatta Heinlahti, Kristiina Hemminki ja Anneli Myller.

Suurten tunteiden joulua kuvataan visuaalisesti nautittavaksi kirjaksi ja sitä se kyllä on! Kirja on upeaa selattavaa ja täynnä kuvia. Kuvia yhdistää samanlainen tummuus ja sinisävyisyys, joka sopii mukavasti pimeään vuoden aikaan.

Ilo, rakkaus ja rauha

Kirjassa suuret tunteet on jaoteltu kolmeen osaan: ilon, rakkauden ja rauhan joulu. Teemat tulevat esiin vain sisällössä, mutta eivät niinkään visuaalisessa ilmeessä. Joulun jaotteleminen erilaisiin tunteisiin on loistava idea, mutta itse olisin kaivannut sen näkymistä myös kuvissa. Esimerkiksi ilon tunteen kuvat olisivat voineet olla valoisampia ja värikkäämpiä.

Kirjassa on yli 200 sivua, joka on varsin paljon joulukirjalta. Kirjassa on myös yllättävän paljon oikeaa lukemista, vaikka kuvien osuus onkin runsas. Toinen hyvin vahva osa kirjaa on reseptit. Itselleni reseptit oli hienoinen pettymys, koska suurimmaksi osaksi kirja oli täynnä ennestään tuttuja ja turvallisia reseptejä. Toisaalta, jouluhan on perinteitä, joten siinä mielessä mitään erikoisia reseptejä tuskin jouluun kaivataankaan. Yksi resepti kirjasta pääsee takuuvarmasti itselleni testiin; Hatsapurileipä, joka on georgialainen perinneherkku.

Osaksi jouluperinteitä?

Kokonaisuudessaan kirja on viehättävä ja kaunis pakkaus joulunperinteitä. Jokainen jouluhöperö saa tästä kirjasta varmasti inspiraatiota omaan jouluunsa. Uskoisin kirjan olevan myös varsin ajaton, joten sen vinkit ja reseptit toimivat varmasti vielä useiden vuosienkin päästä. Kirjalla voisi olla myös mahdollisuuksia päätyä osaksi useammankin perheen jouluperinteitä.

Millaisista joulukirjoista sinä pidät? Haluatko niiden sisältävän kuvia vai erilaisia askarteluohjeita? Vai kenties reseptejä? Etsitkö joulukirjoista jotain tiettyä juttua vai ovatko ne ns. selailukirjoja?

Arvonta

Arvon yhden Suurten tunteiden joulu -kirjan kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden ja Facebook ja Instagram seuraajieni kesken. Jos osallistut kommentoimalla postausta, jätäthän jonkilaisen yhteystiedon itsestäsi (esim. sähköpostiosoite).

Arvonta suoritetaan silloin kun jouluun on enää 70 päivää eli sunnuntaina 15.10.2017 (ps. samana päivänä päättyy myös ilmoittautuminen Salaiseen Jouluystävään). ARVONTA ON PÄÄTTYNYT ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Osallistu arvontaan seuraamalla blogia Instassa tai Facessa tai jättämällä alle kommentin.

0

You might also like

Comments (72)

Leave a Reply

20 + 2 =