Loading...

Ihanimmat joulukalenterit 2017

Nyt on yksi parhaimmista hetkistä etsiä itselleen joulukalenteri. Joulukuuhun on vielä hetki aikaa ja valikoimaa on vielä tarjolla kohtuullisesti, jonka lisäksi tämä viikko ja erityisesti tämän viikon perjantai on varmasti yksi joulun parhaimmista shoppailupäivistä. Kosmetiikkaa myyviin verkkokauppoihin on jo tullut alennuksia ja Black Fridayn myötä alennukset vielä ainakin toivottavasti kovenevat. Myös joulukalenterit näyttävät olevan alennuksessa monessa paikkaa.

Kokosin muutamia tärppejä joulukalenterishoppailuja silmällä pitäen. Oma mielenkiintoni ja ihastukseni on toki kosmetiikkakalenterit, joten niitä on nyt esillä useampi. Millainen joulukalenteri sinulla on tänä vuonna? Onko niitä monta vai pärjäätkö yhdellä? Ovatko kosmetiikkakalenterit tuttuja? Entä millaiset kalenterit lapsille tänä vuonna?

Kosmetiikkakalenterit

Babor

Tämä on kalenteri, joka olisi minunkin vielä tarkoitus hankkia. Baborin joulukalenterissa on 24 ihonhoitoampullia, joten tämän kalenterin omistajalla on varmasti ihana iho jouluaattona.

Hinta 99 €, klikkaa itsesi ostoksille tästä*.

Babor 14 days

Baborin 14 päivän joulukalenteri on ihanteellinen niille, jotka aloittavat joulun odotuksen vähän myöhemmin tai vastaavasti aloittavat joulun vieton jo aikaisemmin. Kalenterissa on tosiaankin vain 14 luukkua ja niiden takaa löytyy 14 ihonhoitoampullia.

Hinta 62 €, klikkaa itsesi ostoksille tästä*.

Clarins

Tämä kalenteri on ehdoton Clarinsin tuotteiden ystäville. Kalenterissa on 14 Clarinsin tuotetta sekä 10 muuta yllätystä. Clarinsin tuotteiden joukossa on niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteitakin.

Hinta 119 €, klikkaa itsesi ostoksille tästä*.

L’occitane 

Locitanen kalenterin esittelinkin jo aiemmin blogissani ja tämän on minun tämän vuoden ykköskalenterini. Loistavia tuotteita joka luukussa itsensä hemmotteluun, jonka lisäksi kalenteri on kohtuullisen hintainen.

Hinta 49,50 €, klikkaa itsesi ostoksille tästä*.

Ciaté

Joulukalenteri kynsilakkojen ystävälle! Tästä kalenterista paljastuu päivittäin kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita eli täydellinen kalenteri kynsien ystävälle.

Hinta 86,80 €, klikkaa itsesi ostoksille tästä*.

bareMinerals

Kalenteri meikkejä rakastavalle. Tässä kalenterissa luukkujen takaa löytyy bareMineralsin kosmetiikkaa.

Hinta 97 €, klikkaa itsesi ostoksille tästä*.

Decléor

Kalenterissa on Decléoren suosituimpia tuotteita näytekokoisina sekä kolme täysi kokoista tuotetta. Tämän kalenterin kautta on hyvä tutustua Decléoren tuotteisiin.

Hinta tällä hetkellä 81,75 € (alessa), klikkaa itsesi ostoksille tästä*.

Sanctuary Spa

Suihkusaippuoita, ihonhoitotuotteita, vartalovoiteita, tuoksukynttilöitä… Ihanat Sanctuary Span tuotteet tuovat pientä luksusta joulun odottamiseen.

Hinta tällä hetkellä 59,95 € (alessa), klikkaa itsesi ostoksille tästä*.

Muut joulukalenterit

Joulukalentereita löytyy myös monia muita. Suuresta valikoimasta löytyy ihanat kalenterit varmasti jokaiselle, niin lapselle kuin aikuiselle.

Ostoksille pääset klikkaamalla tästä*

0

You might also like

1 Comment

  • Anonyymi 3 vuotta ago Reply

    Onpa taas mukava postaus, vara mistä valita lasten kuin aikuisten. Ei ole monta yötä, kun saa avata, tosin minulla ei ole ollut kuin aamulehden kalenteri moneen vuoteen. Kuka onnekas sai sen tähtilampun, onnea hänelle ja SINULLE MUKAVAA LOPPUVIIKKOA!

Leave a Reply

two × 3 =