Loading...

Kirjajoulukalenterit

Joulukalentereita on nykyään monenlaisia. Löytyy ne perinteiset suklaakalenterit ja kuvakalenteri, mutta onpa saatavilla jo aiemmin esiteltyjä kosmetiikkajoulukalentereita että kirjajoulukalentereita.

Itselleni kirjajoulukalenterit ovat uusi tuttavuus. Ensimmäinen ajatus oli kirjasta, jossa on 24 tarinaa tai lukua. Mutta totuus olikin toisenlainen. Kirjajoulukalentereista löytyy luukut, kuten muistakin joulukalentereista, mutta luukun takaa paljastuu aina uusi kirja.

Muumien kirjajoulukalenteri

Muumien kirjajoulukalenterin luukkujen takaa löytyy 24 muumitarinaa kuvituksineen. Kalenteri on varsin kookas ja kaksipuoleinen, joten esillä olevaa kuvaakin voi vaihtaa joulua odotellessa. Luukujen takaa paljastuvien kirjojen alla jatkuu kalenterin kuva kauniisti eli kalenteri on viimeistelty loppuun saakka. Luukut saa myös napakasti takaisin kiinni, jos kalenteria haluaa käyttää muinakin vuosina tai kierrättää esimerkiksi tuttavaperheille. Muumien kirjajoulukalenteri sopii varmasti koko perheelle.

Touhulan kirjajoulukalenteri

Touhulan kirjajoulukalenterin luukkujen takaa löytyy 24 toisistaan poikkeavaa kirjasta. Osassa kirjoista on tarinoita ja osassa pieniä tehtäviä Touhulan tapaan. Touhulan kalenteri on yhtä hyvää laatua kuin Muumikalenterikin. Tätä kalenteria voisi suositella alle kouluikäisille.

Muita joulukalentereita

Mauri Kunnaksen kirjajoulukalenteri

Joulukalenteri-kirja – 24 minidekkaria

Joulukalenterit tilaat kätevästä netistä klikkaamalla tästä.

Kirjajoulukalenterit on saatu osana blogiyhteistyötä.

0

You might also like

Comments (2)

  • PAKETTINARU 3 vuotta ago Reply

    Ihania! Mulla oli pienenä pari kertaa kirjajoulukalenteri, mutta noi on kyllä vielä jotenkin hienompia, etenkin tuo Touhula si tunnelmallinen! Tuo onkin muuten tosi hyvä idea, että voi kierrättää tuttava- ja sukulaisperheille! Ja enpäs tiennyt että aikuisillekin on dekkarikalenteri. 😀

  • Severus 3 vuotta ago Reply

    Riippuu rahatilanteesta nutta todella paljon kiehtoisi hankkia tuo Touhula laenteri itselle. Kirjat voisi aina säilyttää siinä kalenterissa joka vuosi lukea ne sitä mukasn uudelleen.

Leave a Reply

14 − 9 =