Loading...

Joulua valoin

Yhteistyöpostaus

Sain aikaisempaan jouluvaloja koskevaan postaukseeni aivan ihania viestejä, joissa korostui valon merkitys joulussa. Valo muodossa tai toisessa kuuluu lähes kaikkien jouluun. Osa koristelee kotiaan erilaisilla jouluvaloilla, joku pelkillä kynttilöillä ja kolmannella on pitkään matkassa kulkeneet perinteiset joulukyntteliköt, jotka tuovat joulun kotiin. Ennen joulua on vuoden pimeimmät ajat, joten valontarve on ymmärrettävää. Lisäksi joulun ajalle osuu myös aika, jonka jälkeen päivät alkavat pitenemään ja valo voittamaan pimeyden.

Joulukuusi

Star Tradingin shamppanjan värinen kuusi

Tänä vuonna minulla on aivan mielettömän upea ja ihana shamppanjan värinen tekokuusi. Kyllä, tekokuusi. Minulla. Jouluhöperöllä, joka vannoo aidon kuusen nimeen. Mutta tänä vuonna tein poikkeuksen, joka saattaa jatkua muinakin jouluina.

Tämä shamppanjan värinen joulukuusi on tarpeeksi luonnottoman näköinen, mutta samalla aivan ihastuttava. En tykkää tekokuusista, jotka matkivat aitoja kuusia, koska lähes poikkeuksetta matkiminen näyttää vain rumalle.

Kuusessani on jo valmiiksi 300 led-valoa, joten kuusi valaisee kauniisti. Itse en ole koristellut kuusta vielä mitenkään, koska tykkään siitä jo tuollaisenaan. Saa nähdä laitanko jouluksi kuuseen latvatähden.

Kuusen oksien väri.

Kynttelikkö ja ikkunakoriste

Varmasti yksi perinteisimmät jouluvaloista on kynttelikkö. Tykkään itse hieman erilaisimmista kyntteliköistä, joissa on kuitenkin säilytetty vivahde perinteitä.

Ikkunakoristevalot puolestaan ovat vuodesta toiseen suosittuja. Itselläni roikkuu niin pelkistettyjä tähtiä kuin perinteisiä paperitähtiäkin. Yksi uusista tuttavuuksistani on kaunis joulukranssia mallintava riippuva valaisin.

Valokranssiin voit tutustua tämän linkin kautta tarkemmin.

Ulkovalaistus

Tykkään laittaa ulkovaloja pihalle naapureiden iloksi. Jostain syystä rivitaloasujana omiin valoihin ei kiinnitä niin paljoa huomiota kuin naapureiden valoihin, joten toivon omista valoistani olevan yhtä paljon iloa kuin heidänkin valoistaan on minulle.

Kynttilöiden lisäksi pihaani koristaa tänä vuonna kultainen peura. Kuulostaa erikoiselta, mutta on aivan ihana!

Lisäksi pienellä pihallani on valokuusi eli valonauhat muodostavat pari metrisen kuusen, jonka päässä on tähti. Valokuusessa valot vilkkuvat hillitysti ja tyylikkäästi. Erityisen kaunis kuusi on lumisessa illassa.

Valokuuseen pääset tutustumaan tarkemmin tämän linkin kautta. 

Postauksessa esiintyneet joulu- ja koristevalot on saatu blogin kautta Star Tradingilta.

Star Tradingin jouluvaloihin voit tutustua tämän linkin kautta *klik klik*.

0

You might also like

1 Comment

  • Severus 3 vuotta ago Reply

    Shamppanjakuusi on kyllä jo jotain. En ole vastaavaa nähnytkään aikaisemmin. Tuo valopeura ulkona on kyllä kiva tunnelmantuoja.

Leave a Reply

3 × 1 =