Loading...

Nakujoulu vai värähtelyä kasvoille? (+ARVONTA)

Joko kaikki joululahjat on hankittu vai olisiko vinkeille tarvetta? Vai kaipaatko joulunpyhille hemmottelua itsellesi? Tässä muutama sopiva vinkki jouluun niin itselle kuin lahjaksi.

Nämä lahjaideat poikkeavat ideologialtaan toisistaan. Toinen idea on vegaaninen ja ajatuksena on turhan pakkausten välttäminen. Toinen puolestaan edustaa ihonhoidon hifistelyä.

Lushin Naked Christmas 

Lushin valikoimissa on käsintehtyä kosmetiikkaa ja sen valikoimasta yli 80 % on vegaanisia. Lushin tämän vuoden joulun teema on nakujoulu eli pakkauksettomuus. Heidän valikoimissaan on paljon kiinteitä tuotteita, jotka eivät vaadi pakkausta. Tuotteet, joiden pakkauksia ei ole voitu poistaa, pakataan kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin. Lisäksi tyhjät käytetyt pakkaukset voi viedä Lushille jatkokierrätykseen.

Olen ihastunut Lushin monipuolisiin tuotteisiin ja niiden tuoksuihin. Normaalisti en tykkää vahvoista tuoksuista, mutta nämä eivät ärsytä itseäni ollenkaan.

Sain tilata itselleni testiin muutaman tuotteen Lushin jouluvalikoimasta ja tulihan niitä ostettua vielä lisääkin.

Berry Berry Christmas -kiinteä suihkugeeli yhdistää tuoksussaan karpaloa, mustikkaa ja appelsiinia. Pelkäsin suihkugeelin kuivattavan herkkää ihoani, mutta tuote olikin aivan ihana iholla! Ihastuin kiinteisiin suihkugeeleihin niin paljon, että tilasin näitä lisää, vaikkei ensimmäinenkään ole kulunut yli kuukauden käytössä edes loppuun.

Toinen ihastukseni on kiinteät vartalonhoitoaineet. Itselläni on ollut testissä hattarantuoksuinen Snow Fairy, joka jättää iholle kosteutetun tunteen lisäksi myös makean tuoksun. Tämä tuote ei kuitenkaan ole ihan niin riittoisaa kuin kiinteät suihkugeelit, mutta ei tätä ehkä joka ilta tarvitsekaan.

Kasvojen pesuun olen käyttänyt nyt kuukauden ajan kasvojenpuhdistussavea. Kasvojen iho on putsauksen jälkeen ollut ihanan puhtaan tuntuinen sekä pehmeä. Tuote myös kuorii ihoa hellävaraisesti.

FOREO Dream Team Gift Set

Silikoninen värisevä laite. Mieleen voi tulla jotain muuta, mutta tällä kertaa kyseessä on Foreon Luna -kasvoharja, joka lupaa puhdistaa kasvot välittämällä iholle jopa 8000 värähdystä minuutissa, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti. Laite lupaa myös ehkäistä tehokkaasti tukkeutuneita ihohuokosia.

Sain Dream Team lahjasetin eleven.fi:ltä testiin*. Pakkaus on saatavilla rajoitetun ajan ja se sisältää 100 käyttökertaa toimivan FOREO LUNA Play Petal Pink -puhdistuslaitteen, pattereilla toimivan FOREO ISSA Play Black -hammasharjan sekä ihonpuhdistustuotteita.

Luna -puhdistulaite vaikuttaa ensikokeilulla jo ihan mielenkiintoiselle, mutta ei millekään ihmetuotteelle. Tiedän henkilöitä, jotka rakastavat tätä tuotetta ja ymmärrän kyllä miksi. Normaalin ihon kanssa tuote on hyvä käytettäväksi esimerkiksi kuorinnan tapaan. Hieman haastavammalle iholle tästä syväpuhdistajasta voi olla todellakin apua.

Jos tuote kiinnostaa, siitä on saatavilla halpa kokeiluversio (29,70 €)* sekä kalliimpia versioita. Lahjana esimerkiksi nuorelle, jolla on ihon kanssa ongelmia, tämä lahjasetti on omiaan! Ja tuote sopii toki myös miehille, heille on jopa olemassa omat tuotteet*.

Kurkkaa kaikki FOREO -tuotteet elevenin verkkokaupasta klikkaamalla tästä*.

Arvon elevenin kanssa yhteistyössä yhden FOREO Dream Team Gift Setin*. Antaisitko lahjasetin lahjaksi vai hemmottelisitko itseäsi? Kommentoi alle ja osallistut samalla arvontaan. Jätä itsestäsi jonkinlainen yhteystieto, jotta saan sinuun yhteyden. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistumisaika päättyy sunnuntaina 17.12.2017.

*mainoslinkki

0

You might also like

Comments (42)

Leave a Reply

12 − eleven =